Εκτυπώστε τη σελίδα
09-06-2022 21:49

Σοβαρές καταγγελίες για στοιχηματική εταιρεία και ... γκομενιλίκια στον Ηλυσιακό

Η επί χρόνια έφορος του τμήματος βόλεϊ γυναικών Ελένη Θωμοπούλου έκανε καταγγελίες για στοιχηματισμό και "γκομενιλίκια" στον Ηλυσιακό

Μετά από 27 έτη στον Ηλυσιακό θα μάθετε αλήθειες.

Ξεκινάω από το βόλεϊ :Μετά απά 10 έτη, με πολλή δουλειά (προπονητών αθλητριών μέσα στον αγωνιστικό χώρο) και εγώ μαζί με τη βοήθεια της οργάνωσης, λειτουργίας ακαδημιών και αθλητικών ειδών (μπάλες, ρουχισμό κ.λ.π.)του Βλαχονικολού καταφέραμε: Η ομάδα βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις στην Α2 και το Δ.Σ δεν ήθελε να πάει η ομάδα στη Χίο, στέλνοντας μηνύματα στις αθλήτριες που μαζί με τους προπονητές που ήταν απλήρωτες να μοιραστούν τα χρήματα τα οποία και δεν υπήρχαν.

Έτσι μπήκα στο χορό. Κατάφερα, πήγαμε το ταξίδι και από την επόμενη χρονιά άρχισε ο πρωταθλητισμός. Πέρασαν οι καλύτεροι προπονητές: Λιώσης, Αποστολογιωργάκης, Ρούσης και Μπουτσορής. Δούλεψαν σκληρά με νέες αθλήτριες και ανέβηκε η ομάδα 2 κατηγορίες, πήγε στο φάιναλ φορ κυπέλλου και έμεινε στην Α1 τέσσερα χρόνια με Ελληνίδες. Έφυγα γιατί όταν το Δ.Σ έπρεπε να βοηθήσει το τμήμα με αυτά που υποσχέθηκε, αρνήθηκε. Γνωρίζοντας ότι η αγάπη μου για το τμήμα είναι μεγάλη ήθελαν: να είμαι μ... και με σφραγίδα.

Τώρα για να ξεφορτωθούν το τμήμα το έδωσαν όχι σε ναυτιλιακή εταιρεία που μας είπαν στη Γενική Συνέλευση, αλλά σε στοιχηματική εταιρεία. Προσέξτε γιατί έχει και το θράσος να λέει ότι είναι σωτήρας. Ποιος; Αυτός που με την παρέα του γαμπρίζουν, παίζουν στοίχημα και βρίζει τις αθλήτριες "εγώ πληρώνω και θα χάσετε".

Έλεος !

 

thomopoulou