1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2022 15:03

Ο ΠΑΟΚ καλωσόρισε και επίσημα τη Νάσια Λιάγκη

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και επίσημα η διεθνής Αθανασία Λιάγκη. Η χαρισματική σκόρερ είναι γεννημένη 24/11/1995, αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 1.83. Η Λιάγκη ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΓΣ Κερατέας, ενώ έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, Μαρκόπουλου, ΓΣ Ηλιούπολης, επίσης αγωνίστηκε σε Γαλλία, Ισπανία και πέρυσι στον Πανναξιακό.

 Η ανακοίνωση του δικεφάλου για την Λιάγκη αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αθανασία Λιάγκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στις 24/11/1995, η Αθανασία Λιάγκη αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 183cm. Ξεκίνησε την καριέρα της την αγωνιστική περίοδο 2008-09, καταγράφοντας με την φανέλα του ΓΣ Κερατέας τις πρώτες της συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, όπου και έμεινε μέχρι την σεζόν 2010-11.

Η αγωνιστική χρονιά 2011-12 την βρήκε με την φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο, αυτόν του πρωταθλήματος. Στην συνέχεια, παρέμενε κάτοικος Αθήνας, ωστόσο με διαφορετικούς προορισμούς. Παναθηναϊκός (2012-13), ΑΟ Μαρκοπούλου (2013-2017), ΓΣ Ηλιούπολης (2017-18). Η σεζόν 2018-19 την βρήκε για πρώτη φορά εκτός Λεκανοπεδίου, αγωνιζόμενη στον Πανναξιακό.

Την επόμενη αγωνιστική χρονιά (2019-20) δοκίμασε την τύχη της στο εξωτερικό, κάνοντας το ταξίδι Ελλάδα-Γαλλία, για λογαριασμό της VC Lafèrois. Τη σεζόν 2020-21, η οποία «σημαδεύτηκε» από την πανδημία, η Αθανασία Λιάγκη είχε δύο προορισμούς.

Η Ελληνίδα διαγώνιος ξεκίνησε την χρονιά στην ΑΕΚ, ωστόσο με την διακοπή του πρωταθλήματος, και την τότε αβεβαιότητα επανέναρξης, αναγκάστηκε να ψάξει μία λύση στο εξωτερικό, βρίσκοντας την στην ισπανική, Arenal Emevé. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανναξιακού, πραγματοποιώντας την δεύτερη θητεία της εκεί .Είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών της χώρας μας»

.Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αθανασία Λιάγκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου,:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες μου τις δυνάμεις και όλη την αγάπη που έχω γι' αυτό το άθλημα, ώστε να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλος εύχομαι να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι πάντα εκεί και στα εύκολα και στα δύσκολα, διότι με τον δικό τους τρόπο μας δίνουν το ερέθισμα να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ' όλα».

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ :

Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Ελισάβετ Ηλιοπούλου

Κεντρικές: Λιζέτ Μπλάνκο (Κούβα), Iωάννα Πολυνοπούλου, Τερζόγλου Κυριακή, Τσιόγκα Ανδρομάχη

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη, Πέιτον Κάφρεϊ (ΗΠΑ), Μερτέκη Ευαγγελία, Κλέπκου Μαρία 

Λίμπερο: Ξανθοπούλου Μαρτίνα, Ελένη Παπαδοπούλου

Διαγώνιες: Καταρζίνα Κρολ (Πολωνία), Αθανασία Λιάγκη

Προπονητής: Μαρκο Φενόλιο

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.