Εκτυπώστε τη σελίδα
04-06-2022 14:36

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στο Σύνταγμα (vd)

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας διέκοψε την εργασία του στο στο γραφείο του και κατέβηκε στην πλατεία Συντάγματος για να παρακολουθήσει αγώνες του Masters Athens Golden Cup, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο, ενώ την ώρα που αποχωρούσε συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.





Φίλαθλος ο Υπουργός Οικονομικών αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να έρθει κοντά στο βόλεϊ και στο μπιτς βόλεϊ ενώ αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχει κάνει συνολικά η κυβέρνηση για την ενίσχυση του αθλητισμού με σειρά νομοθετικών παρεμβάσεων και μεταρρυθμίσεων.

«Είναι κάτι που έχει οργανωθεί με πολύ ωραία. Είναι μία αξιόλογη διοργάνωση στο κέντρο της Αθήνας και με μεγάλη προσέλευση κόσμου. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομοσπονδία. Το βόλεϊ είναι ένα καταπληκτικό άθλημα.

Η κόρη μου ασχολήθηκε με το βόλεϊ και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτό το εξαιρετικό αυτό άθλημα. Γνωρίζουν όλοι πως βοηθάω τις ομάδες της περιοχής μου. Το ανθρώπινο κεφάλαιο που συμμετέχει, και η οργάνωση αυτού του αθλήματος είναι πολύ σημαντικά για τη χώρα. Από ότι βλέπω από τις πρώτες μεταγραφές που ανακοινώθηκαν στο ανδρικό βόλεϊ και τον Παναθηναϊκό, θα πάμε για μία πολύ καλή σεζόν με άνοδο και εξέλιξη στο άθλημα.

Ευθύνη μας είναι να στηρίξουμε τον αθλητισμό. Το κάναμε με διαφορετικούς τρόπους. Το κάναμε με την αλλαγή του τρόπου του στοιχήματος. Το κάναμε μέσα από την φορολόγηση αθλητών και προπονητών. Το κάναμε μέσω από τη μείωση της φορολόγησης στα εισιτήρια. Κάνουμε ότι μπορούμε στο μέτρο του δυνατού ώστε να αναπτυχθούν όλα τα αθλήματα και ειδικά το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ», είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

 

 

 

Media