1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2013 13:17

Θα γίνουν την Παρασκευή οι τρεις όμιλοι του Πανελληνίου Παίδων!

Είναι οριστικό και η πληροφόρηση επιβεβαιώθηκε και από αξιωματούχο της ΕΟΠΕ. Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί από την ομοσπονδία το πρόγραμμα των αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων. Η ΕΟΠΕ βρήκε τη «χρυσή τομή» και αποφάσισε να γίνει κανονικά το πρωτάθλημα αλλά στους 3 από τους 4 ομίλους και να αφήσει σε εκκρεμότητα τον έναν όμιλο του Νότου που θα συμμετάσχει ο πρωταθλητής Πελοποννήσου.


Συγκεκριμένα θα γίνουν κανονικά οι δύο όμιλοι του βορρά στη Θεσσαλονίκη (στην Πολίχνη και στο Κατσάνειο) και ο ένας όμιλος του Νότου (στο γυμναστήριο Σπ.Λούη). Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 21, 22, 23 Ιουνίου και οι πρώτες δύο ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Σε εκκρεμότητα θα μείνει ο ένας όμιλος του Νότου. Πάντως, για την ανάδειξη του πρωταθλητή ίσως και να «φάμε» όλο τον Ιούλιο.

Την προσεχή Πέμπτη θα γίνει συνεδρίαση στο ΑΣΕΑΔ που θα είναι και η τελευταία πριν τις διακοπές του καλοκαιριού. Θα γίνει προσπάθεια από την ΕΟΠΕ να εκδικαστεί η προσφυγή της ΕΑΠ και θα ζητηθεί να βγει άμεσα απόφαση ώστε το αργότερο μέσα στο πρώτο 15ημερο του Ιουλίου να έχει γίνει το φάιναλ-4 της ΕΣΠΕΠ και στη συνέχεια οι αγώνες του 2ου ομίλου του Νότου που θα βγουν και οι άλλες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν το φάιναλ-8.

6 σχόλια

  • Comment Link kakos Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 12:49 posted by kakos

    Οργανωθείτε, όλοι σας. Ήδη είναι αργά. Από διοίκηση μέχρι προπονητές.

  • Comment Link Πρεβεζιάνος Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 12:26 posted by Πρεβεζιάνος

    κάποιος μου είπε ότι αλλάξανε ομάδες ομίλους, είναι αλήθεια;
    αν όντως ευσταθεί, δε μπα να χαθείτε;

  • Comment Link brb Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 11:45 posted by brb

    ΟΚ, μάλλον λάθος του άρθρου για τη φάση των 8.

    Αλλά και πάλι αυτό το πράγμα με την αλλαγή των ημερομηνιών έχει καταντήσει αηδία. Η Ρόδος δηλαδή αν έχει βγάλει εισιτήρια για να είναι Παρασκευή στην Αθήνα τι θα κάνει; Θα της τα πληρώσει η ΕΟΠΕ;;;

  • Comment Link Ο δικαστής Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 11:30 posted by Ο δικαστής

    Ευχόμαι να μην ειναι αληθεια γιατι θα γινει το "ελα να δεις" αφου σημειώνεται σαφεστατη παραβιαση της προκηρυξης !!!!!!!!!!!!

  • Comment Link SBS Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 11:21 posted by SBS

    Οτι να ΄ναι . Βαπτιστε καποιον πρωταθλητη και τελειωστε το. Διερωτατε κανεις εαν μπορουν τα παιδια 1 1/2 μηνα ακομα να ειναι μεσα σστα γηπεδα και να κανουν προπονησεις -λογω θερμοκρασιας- Κανενα δεν τον ενδιαφερει . Η φάση των 8?? ποτε θα γινει ρε παιδια μετα το final4 ??? ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.