1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2013 21:45

«Έχουμε περάσει σε ημι-επαγγελματικά επίπεδα» (ήχος)

Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΑΠ και πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, Θάνος Τερζής μίλησε στην εκπομπή «Inside Match Ball» στο Κ.Α.Ρ Web Radio σε μια συνεργασία του volleynews.gr και του insidesports.gr.

Για την συνάντηση του ΠΑΣΑΠ στην Θεσσαλονίκη με αθλητές και αθλήτριες της περιοχής:
«Είχαμε κάνει και τα προηγούμενα χρόνια παρόμοιες συζητήσεις στην Θεσσαλονίκη. Γνωρίζουμε τα προβλήματα και θα προσπαθήσουμε να ακούσουμε κάποιες προτάσεις, ενώ από φέτος έχουμε κοντά μας στον ΠΑΣΑΠ και τις γυναίκες».

Για τα προβλήματα των αθλητών στο Ελληνικό Βόλεϊ:
«Τα προβλήματα είναι γνωστά και πολλά και μέσα από την συζήτηση θα ακουστούν οι προτάσεις και θα δοθούν λύσεις. Σίγουρα η οικονομική κρίση είναι το πρόσχημα που χρησιμοποιούν οι ομάδες τα τελευταία χρόνια. Οι παίκτες από την άλλη έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους αλλά βλέπουμε και πάλι ότι οι σύλλογοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Έχουμε περάσει πλέον σε ημι-επαγγελματικά επίπεδα».

Θα πρέπει οι διοικήσεις να τηρούν τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν στην αρχή της σεζόν. Κάθε χρόνο ευελπιστούμε να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα, αλλά κάθε χρόνο τα προβλήματα παραμένουν. Φέτος το θετικό είναι ότι έχουμε την διαβεβαίωση της Λίγκας ότι θα ελέγξει τις αδειοδοτήσεις και τις εγγυητικές έγκαιρα ώστε να φτάσουμε στην εκκίνηση της σεζόν και να έχουν λυθεί όλα.

Πέρυσι είχαμε έναν τελικό όπου ο τελευταίος αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε, φέτος το πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά είχαμε την αποβολή του Ηρακλή και όλα όσα επακολούθησαν, αυτά θέλουμε να αποφύγουμε και ότι ξεκινώντας το πρωτάθλημα όλα θα κινηθούν ομαλά».

Για τον Φοίνικα Σύρου και την μεταγραφή του εκεί ανέφερε:
«Η ομάδα της Σύρου έχει κάποια στάνταρ , έχει μια οργάνωση, οι αθλητές μένουν απερίσπαστοι στο να κάνουν προπόνηση καθώς η διοίκηση αποπνέει υγεία. Θέλω οι ομάδες που επιλέγω να έχουν υψηλούς στόχους όπως πέρυσι με το Βραχάτι που φτάσαμε στον τελικό. Ξέρω και φέτος με τη Συρο ότι θα πάμε καλά, ο προπονητής και η ομάδα έχουν υψηλούς στόχους και αυτός ήταν ο λόγος ώστε να μεταγραφώ στην ομάδα».

Για την συμμετοχή του Φοίνικα στην Ευρώπη:
«Θέλουμε να συμμετέχουμε στην Ευρώπη καθώς είναι ένα κίνητρο για κάθε αθλητή και αυτό ήταν που με έκανε να μείνω και στον Παμβοχαϊκό πέρυσι».

Για το αν υπάρχει άγχος που αντικαθιστά τον Βασίλη Κουρνέτα:
«Δεν υπάρχει άγχος που αντικαθιστώ τον Βασίλη Κουρνέτα, ο καθένας κάνει την δουλειά του καλύτερα.  Ο Βασίλης  είναι αξιόλογο παιδί είμαστε και συμπαίκτες αλλά ο καθένας κάνει την δική του δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Για τους στόχους της ομάδας:
«Στόχος είναι μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους. Ο Φοίνικας είναι μια ομάδα με γεμάτο γήπεδο , η πόλη βοηθά την ομάδα και έχουν κόσμο που αγαπά το βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.