1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2013 22:48

Φένια: «Λίγα λόγια, πολλή δουλειά...»

Μετά από έξι τίτλους πρωταθλημάτων με Παναθηναϊκό, Πανελλήνιο και ΑΕΚ και πριν καλά καλά εξαντλήσει την ώριμη ηλικία της στα γήπεδα του βόλεϊ, η Φένια Παπαγεωργίου αλλάζει και πάλι τα δεδομένα. Αυτή τη φορά η απόφασή της δεν ορίζει μόνο τη δική της πορεία αλλά και ολόκληρης της ομάδας της ΑΕΚ.

Η Φένια φωνάζει παρούσα στη μεγάλη πρόκληση μίας νέας καριέρας και στο ξεκίνημα της νέας διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που στοχεύει να βάλει τον σύλλογο σε μία νέα εποχή. Η Παπαγεωργίου δεν θα είναι πλέον το λίμπερο ή η ακραία που θα καρφώνει και θα κάνει υποδοχή, αλλά η... πρόεδρος που θα ορίζει τις τύχες του τμήματος!

Η ιστορία ξεκίνησε εδώ και μερικές εβδομάδες όταν οι ισχυροί παράγοντες της νέας διοίκησης πρότειναν στη Φένια να αναλάβει τη θέση του προέδρου και να ηγηθεί ενός νέου διοικητικού μοντέλου που θα αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό βόλεϊ. Από την επομένη των εκλογών στην Ερασιτεχνική έλαβε την εντολή. Η Φένια αφήνει οριστικά τα αποδυτήρια και τον πάγκο για να κάτσει στην «ηλεκτρική» καρέκλα μιας ομάδας που άφησε στη... μέση την προσπάθεια για την κυριαρχία της στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Κι επειδή κάθε αρχή είναι και δύσκολη και διότι η Φένια Παπαγεωργίου έχει συνηθίσει να κάνει πρωταθλητισμό, δηλώνει αποφασισμένη να πετύχει. Οι πληροφορίες λένε πως δεν θα είναι μόνη της. Θα έχει στο πλευρό της σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες που θα δώσουν τη μεγάλη ώθηση. Από εκεί και πέρα, όμως, θα πρέπει να κολυμπήσει μόνη της και η ίδια το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει επίσης πως η επιλογή που έκανε δεν θα είναι εύκολη, όμως είναι αποφασισμένη να κερδίσει το στοίχημα που θα αλλάξει την εικόνα όχι μόνο του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού γυνιακείου βόλεϊ.

«Λίγα λόγια, πολλή δουλειά»

«Εχω να κάνω πολλή δουλειά. Είναι μία πρόκληση για μένα και θέλω να πετύχω το έργο που ανέλαβα» ήταν το μόνο που είπε η Φένια Παπαγεωργίου δίνοντας το στίγμα της αλλά και το δόγμα της: «Λίγα λόγια, πολλή δουλειά». Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο το μεγάλο στοίχημα θα είναι η έρευση χορηγών και υποστηρικτών, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συναντηθεί με τον Απόστολο Οικονόμου για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους και το πλάνο στελέχωσης της νέας ομάδας.

Πηγή: Goal News

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.