1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-06-2013 12:42

«Το επίπεδο θα είναι ανταγωνιστικό» (video)

Μετά τη συνέντευξη Τύπου των ελληνικών τουρνουά Μάστερς. Ο Φερνάντο Μπιλλήρης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για τη νέα χρονιά στο μπιτς βόλεϊ, τη συνεργασία του με τον Παύλο Κουζούνη, αλλά και το όνειρο του εξωτερικού στα βήματα του Γιώργου Κοτσιλιάνου και του Νίκου Ζουπάνη
«Φέτος υπάρχουν αρκετά ανταγωνιστικά ζευγάρια. Είναι αρκετοί οι αθλητές που θα συμμετέχουν όπως συμμετείχαν και άλλες χρονιές. Το επίπεδο θα είναι εξίσου ανταγωνιστικό.

Φέτος θα είμαι με τον Κουζούνη. Θέλουμε να κατακτήσουμε κάποιες πολύ καλές θέσεις στην Ελλάδα και να αγωνιστούμε σε τουρνουά του εξωτερικού. Θέλουμε αρχίσουμε και εμείς να διεκδικούμε κάποιες θέσεις, όπως κάνουν και οι Κοτσιλιάνος και Ζουπάνης, που είναι παιδιά που προσπαθούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες βγαίνοντας και έξω από τα πλαίσια της Ελλάδας. Αποδεικνύουν ότι το μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα δεν είναι σε τόσο χαμηλό επίπεδο, όσο δείχνει».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.