1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2013 23:48

Αλλαγές στην Α1 γυναικών και τρεις «καθαρές» νίκες για τον τίτλο

Μετά από πολύωρη συζήτηση παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη οι εκπρόσωποι των σωματείων Α1 γυναικών αποφάσισαν να καταργήσουν επιτέλους τη μεταφορά των νικών στους τελικούς των πλέι οφ όπως ίσχυσε εφέτος και αποδείχτηκε μια τεράστια γκάφα.

Έτσι διορθώθηκε το λάθος που τη σεζόν 2012-13 προκάλεσε σχόλια και αντιδράσεις και που αποδείχτηκε πως δεν είχε και καμία χρησιμότητα στην προβολή του πρωταθλήματος αφού τελικά τον τίτλο πήρε η ομάδα που είχε το απόλυτο μειονέκτημα καθώς η ΑΕΚ είχε νικήσει τους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου.

Σύμφωνα με τις προτάσεις που έγιναν στα πλέι οφ - όπως και τη σεζόν 2012-13 - θα συμμετάσχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες αλλά οι ημιτελικοί και τελικοί θα κριθούν στις τρεις νίκες χωρίς να μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Επίσης συζητήθηκε και η καθιέρωση των πλέι άουτ αλλά δεν πάρθηκε απόφαση.

10 σχόλια

  • Comment Link ola kokkina Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 21:36 posted by ola kokkina

    Με κάνετε να γίνομαι κακός και δεν το θέλω. Παίξανε 4 παιχνίδια σε 10 μέρες αλλά είσαι είχες ντοπαρισμένη αθλήτρια που όταν στον τελικό της Σαντορίνης όλες ήταν κουρασμένες αυτή ξεχώριζε σαν την μύγα μες το γάλα.Από δικαιολογίες άλλο τίποτα.Την συμπαθώ την συγκεκριμένη κοπέλα αλλά κάποιοι ξεχνάνε πολύ εύκολα.

  • Comment Link sermant-gerber-zamaransensko Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 21:18 posted by sermant-gerber-zamaransensko

    AEKVCfan δεν νομίζω να κατάλαβες τι ηθελα να πω. Φυσικά και η ΑΕΚ είχε απουσίες καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος δεν ήταν προβλήματα που αντιμετώπισε στο τέλος.Την αλλαζονεία την είχατε ακόμα και μετά τους τραυματισμούς των Τσίμα,Χέγιας δηλαδή μέχρι να τραυματιστεί και η Τοτσίδου.Μια ξένη ακραία της προκοπής δεν έχετε φέρει όμως.Ντόγκανιτς,Χέγιας είχαν μικροπροβλήματα και η Μέντεζ δεν ήξερε βόλλευ.Μια παίκτρια που δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα με τραυματισμούς και να ήξερε λίγο βόλλευ δεν μπορούσατε να φέρετε.

    Εγώ στάθηκα στο ότι το μακράν καλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη μου δεν στέκει.

    Όσο για τους πάρα πολλούς τραυματισμούς είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.Δεν είμαι και ο ειδικότερος επί του θέματος αλλά όταν ολόκληρη Μεμετζή λέει ότι είναι ευθύνη του προνητικού τιμ η ομάδα στο τέλος να έχει τις παίκτριες έτοιμες και μακριά από τραυματισμούς είναι αλλιώς.Και με την Χέγιας ο Οικονόμου έπαιξε με την φωτιά και κάηκε.Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή σκληρή και άδικη.

    Όπως και να το κάνουμε στην ιστορία μένει πάντα ο πρώτος.Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το αν το 2008 χτύπησε η Τένεβα αν το 2009 χειρουργήθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα κανείς δεν νοιάζεται για το κύπελλο που ακυρώθηκε πριν κάτι χρόνια.Αλλά και κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί αν δεν είχαν γίνει όλα τα παραπάνω.

  • Comment Link AEKVCfan Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 19:26 posted by AEKVCfan

    sermant-gerber-zamaransensko το βλέπω το όνειρο το πας φιρί φιρί να μ εκνευρίσεις...
    πρώτον ναι μπορεί η τοτσίδου να ήταν η μόνη που τραυματίστηκε στο τέλος αλλά η ΑΕΚ έπαιζε με μια ακραία- και τι ακραία- και τα 3 ματς!! 3 τραυματισμοί που αφήνουν εκτός παίκτριες (και όχι μικροτραυματισμοί που μπορούν να παίξουν οι παίκτες-τριες) εσυ πως κρινεις οτι το πρωταθλημα πηγε στον καλυτερο δεν ξερω!!
    3 φορές κέρδισε η πλήρης ΑΕΚ τον πλήρη ολυμπιακό ΟΛΟ το χρόνο.. κ ο οσφπ σε 2(ούτε ολόκληρες δλδ) βδομαδες -περιορισμενος χρονος δε νομιζεις;;- 4 φορές.
    όσο για το "υπόλοιπο" πρωτάθλημα οι ομάδα δε φαίνεται στα ματς που θα κάνει ματσαρες με αδύναμες ομάδες, αλλά σ αυτά που πρέπει!!
    όντως το σύστημα αν αδικούσε κάποιον αυτός ήταν ο οσφπ. αλλά όχι και ότι το πήρε ο καλύτερος.. και δεν εννοώ ότι η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη... αλλά ας το έδειχνε ο οσφπ ότι είναι καλύτερη ομάδα όταν ήταν πλήρης κ οι δυο..αλλά δυστυχώς αυτά έχει ο αθλητισμός... δε λέω πως δεν το πήρε δίκαια ο ολυμπιακός, προς θεού... αλλά η ΑΕΚ το έχασε άδικα σίγουρα!!!

  • Comment Link Νεστωρ Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 19:21 posted by Νεστωρ

    Εγω δεν καταλαβαινω γιατι νοκ-αουτ φασεις ειναι τοσο δημοφιλεις στα πρωταθληματα εκτος του ποδοσφαιρου, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολη την Ευρωπη. Σε ανδρες και γυναικες μετα την κανονικη περιοδο των 22 αγωνων, να χωριζονται οι ομαδες σε τρεις ομιλους για τις θεσεις 1-4, 5-8 και 9-12, μεταφεροντας ολη τη βαθμολογια και κανενα πλεονεκτημα εδρας. Καθε ομαδα να δεινει απο ενα αγωνα εντος-εκτος κοντρα στις αλλες τρεις του ομιλου, και το πρωταθλημα να ληγει με 28 αγωνες χωρις τις αταιριαστες με το θεσμο του πρωταθληματος νοκ-αουτ φασεις.

  • Comment Link geo Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 19:03 posted by geo

    @yiannis koulopoulos έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες.. Το πρωτάθλημα κρίνεται στο ποια ομάδα είναι καλύτερη όλη τη χρονιά και όχι σε μια εβδομάδα...Ελπίζω φέτος με αυτό το σύστημα να μην μας τα πρήξουν από τον ολυμπιακό..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.