1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2013 16:32

Η ώρα της άμμου...(videos)

Κατεβάστε το αρχείο:
Η στιγμή για την έναρξη των φετινών τουρνουά Μάστερς έφτασε και στα γραφεία της ΕΟΠΕ πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, όπου όλοι εξέφτασαν την αισιοδοξία τους για μια πολύ καλή σειρά αγώνων.

Ο Θανάσης Ρέρρας, πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων beach volley και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, δήλωσε: «Να σας καλωσορίσουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο περιλαμβάνει έξι σταθμούς Masters και τέσσερις Open. Ξεκινάμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Allou Fun Park, μετά ταξιδεύουμε σε Σύρο, Μουδανιά, Χαλκιδική, Αίγινα, επιστρέφουμε στον Σχοινιά, έχουμε δύο ακόμα τουρνουά στην Αλεξανδρούπολη και τη Βάρη και ολοκληρώνουμε με τον μεγάλο τελικό στο Allou. Εφέτος προχωράμε σε κάποιες καινοτομίες καθώς εκτός από τον πρωταθλητή Ελλάδας που θα αναδειχθεί στον τελικό, θα υπάρξει κι ένας νέος ξεχωριστός τίτλος, αυτός του πρώτου της βαθμολογίας στον οποίο θα απονεμηθεί χρηματικό έπαθλο.

Σε δύσκολους καιρούς έχουμε δίπλα μας τους χορηγούς μας και κυρίως τη Lipton Pepsico ΗΒΗ, που για μία ακόμα χρονιά στηρίζει το beach volley με αξιοπρεπέστατο τρόπο και μας κάνει δυνατούς. Έχουμε και τους συνδιοργανωτές όπως το Allou, τους Δήμους Σύρου, Αίγινας, Νέας Σιθωνίας κι έτσι μπορέσαμε να κάνουμε δυνατό αυτό το πρωτάθλημα. Υπάρχουν επίσης το Vari Sports Club και η Έφη Σφυρή και στη Βόρεια Ελλάδα το VolleyStore με τον Σπύρο Γκολίτση που θα κάνουν τρία τουρνουά.

Επίσης, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί ο αγώνας celebrities της WIN Hellas, που εφέτος θα γίνει στο πρώτο τουρνουά στο Allou Fun Park. Να ευχαριστήσουμε και την ΕΡΤ που θα είναι μαζί μας με ζωντανές καλύψεις των τελικών. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά φέτος. Είναι δύσκολοι καιροί, αλλά η ΕΟΠΕ με συμμαχίες και συνδιοργανωτές και με τους ανθρώπους που στηρίζουν το βόλεϊ και το beach volley, κρατά ζωντανά τα πρωταθλήματά μας. Μόνο με συνεργασίες και καλή διάθεση μπορούμε να κρατούμε τον αθλητισμό ζωντανό και έτσι θα κάνουμε».

Η Ράνια Κυριακού, group brand manager της Lipton Pepsico ΗΒΗ σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για όγδοη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουμε ως χορηγοί μαζί με την ΕΟΠΕ. Συνεχίζουμε και στηρίζουμε αυτό το μεγάλο άθλημα του καλοκαιριού και η στήριξη έχει διάρκεια και εμείς στην Pepsico ΗΒΗ πιστεύουμε πως η διάρκεια έχει και αξία. Το Lipton Ice Tea προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής και αυτό ταιριάζει στο beach volley, έτσι θα είμαστε και φέτος παρέα σε όλες τις τοποθεσίες που θα γυρίσει ανά την Ελλάδα. Επίσης, για τέταρτη χρονιά είμαστε χορηγοί στη WIN Foundation και διοργανώνουμε το celerity game την Κυριακή. Ελπίζω να προχωρήσουμε και φέτος πολύ δυναμικά».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.