1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2021 13:35

Οι αθλήτριες της Εθνικής γυναικών τίμησαν την φυσιοθεραπεύτρια Παρισένια Παξινού

Την τελευταία ημέρα παραμονής στον Βόλο, οι αθλήτριες της Εθνικής γυναικών τίμησαν την φυσιοθεραπεύτρια Παρισένια Παξινού, η οποία όλο το χρονικό διάστημα παραμονής της γαλανόλευκης στη πόλη της Μαγνησίας, πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της.
Σε κάθε προετοιμασία Εθνικής ομάδας υπάρχουν και οι αφανείς ήρωες, οι οποίοι φροντίζουν να μην λείψει τίποτα και οι αθλήτριες να είναι συγκεντρωμένες μόνο στις προπονήσεις. Τέτοια ήταν και η Παρισένια Παξινού, η οποία από την πρώτη φορά που η Εθνική βρέθηκε στο Βόλο το 2018 πρόσφερε το φυσιοθεραπευτήριό της στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για την αποθεραπεία των αθλητριών μετά από τις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες.

Για να την ευχαριστήσουν για την πολύτιμη βοήθειά της, οι αθλήτριες της Εθνικής δια χειρός της Πένυς Ρόγκα της έδωσαν μία τιμητική πλακέτα, λίγη ώρα μετά την λήξη του τρίτου φιλικού με το Αζερμπαϊτζάν στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς στο Βόλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.