1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2021 18:39

Υψηλός ανταγωνισμός για το χρυσό μετάλλιο στους Νέους Άνδρες και Γυναίκες (Κ22)

Το πρωί του Σαββάτου θα γίνει το πρώτο σερβίς του Attica Juniors Final K22 στο Anima Club στην Ανάβυσσο, με όλες τις ομάδες σε νέους άνδρες και νέες γυναίκες να διεκδικούν με αξιώσεις το χρυσό μετάλλιο. Οι άρτιες εγκαταστάσεις του Anima Club φιλοξενούν για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών χρόνων τα τελικά του Κ22, με συνδιοργανωτή και την Περιφέρεια Αττικής που για άλλη μία χρονιά βρίσκεται στο πλευρό του μπιτς βόλεϊ.

Στη κατηγορία των νέων γυναικών, στη κορυφή του ταμπλό βρίσκονται οι Πατρινές Χαρά Σπυροπούλου, Έλενα Χαντζή, οι οποίες είχαν κατακτήσει στα τελικά του Αγίου Νικολάου την πέμπτη θέση. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η φιναλίστ του Agios Nikolaos Championships, Ηλέκτρα Αγριοδήμου, η οποία θα έχει συμπαίκτρια την έμπειρη σε τελικές φάσεις Διονυσία Μάτιου.

Στο ταμπλό ξεχωρίζει και η παρουσία των Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη από τη Θεσσαλονίκη, νικήτριες τεσσάρων χρυσών μεταλλίων στο φετινό Πανελλήνιο σιρκουϊ τζούνιορς. Μάλιστα παραμένουν αήττητες στο φετινό τουρ.

Υψηλός αναμένεται να είναι και ο ανταγωνισμός στο ταμπλό των νέων ανδρών. Δύο αθλητές που συμμετείχαν με διαφορετικούς συμπαίκτες στα Τελικά του Αγίου Νικολάου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα των Νέων.

Ο Κρητικός Αντιόλ Κόλα που κατέλαβε την 5η θέση στον Άγιο Νικόλαο με συμπαίκτη τον Στέφανο Μανδηλάρη που κατέκτησε την 7η θέση στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος βρίσκονται στη πρώτη θέση του ταμπλό, με μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία από τη δεύτερη ομάδα.

Αρκετές ομάδες από τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στη κατηγορία Κ22, με τους Παναγιώτη Βογιατζόγλου, Αλέξανδρο Κουρτίδη και των αδερφών Σδραυκάκη, Γιώργου και Νίκου να ξεχωρίζουν. Από τα φαβορί για τις θέσεις των μεταλλίων αναμένεται να είναι και ο Αριστείδης Χανδρινός με τον Τριαντάφυλλο Ρεστέμη, οι οποίοι πριν δύο εβδομάδες αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 στη Σμύρνη και κατέκτησαν την 9η θέση.

Αναλυτικά οι Entry Lists ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.