1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2021 19:43

Σερβίς στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής για δέκατη συνεχόμενη χρονιά

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου ανοίγει η αυλαία του Olympiada Perroquet Open με τους αγώνες των προκριματικών σε άνδρες και γυναίκες. Το «γαλατικό» χωριό του μπιτς βόλεϊ είναι ο τελευταίος σταθμός του North Area Beach Volley Circuit πριν τα τελικά στην Αλεξανδρούπολη.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα δύο γήπεδα δίπλα στο beach bar «Perroquet», το οποίο για δέκατη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενήσει ορισμένους από τους καλύτερους αθλητές της άμμου.

Στο ταμπλό των ανδρών ξεχωρίζει η παρουσία του Ραφαήλ Μπανιώτη και του Γιώργου Τερζόγλου, οι οποίοι κατέκτησαν την 4η θέση στον Άγιο Νικόλαο. Στη δεύτερη θέση του ταμπλό είναι ο τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας, Δημήτρης Νιώπας, ο οποίος θα έχει συμπαίκτη τον Νόα Κιμπλ. Την τριάδα στο ταμπλό συμπληρώνουν οι Γιώργος Καλιανίδης, Σπύρος Τερζόγλου, νικητές των τουρνουά OPEN στους Νέους Πόρους και στη Φλώρινα.

Στις γυναίκες, το δίδυμο Χριστίνα Θωμαΐδου, Ελευθερία Μπαρμπαλιού βρίσκεται στη πρώτη θέση του ταμπλό και στοχεύουν στο τρίτο τους φετινό χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, μετά το ACHINOS και FLORINA OPEN. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η πασαδόρος του Αίαντα Ευόσμου Ελπινίκη Ζωίδου μαζί με την Ζωή Παπουνίδου.

Οι αγώνες των προκριματικών σε άνδρες και γυναίκες θα ξεκινήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια του κυρίως ταμπλό.

Οι Entry List ανδρών-γυναικών ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.