Εκτυπώστε τη σελίδα
19-07-2021 16:30

Αρβανίτη: «Χαρούμενες για το τέταρτο μας πρωτάθλημα», Καραγκούνη: «Άξιζε στην αδερφή μου να είναι στον τελικό» (vid)

Για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους στον Άγιο Νικόλαο μίλησαν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη. Η Αρβανίτη αναφέρθηκε και στη παρουσία του γιου της και του άνδρα της στις κερκίδες του γηπέδου, ενώ η Καραγκούνη για την αδερφή της Δήμητρα την οποία αντιμετώπισε στον τελικό του Agios Nikolaos Championships.

Βίκυ Αρβανίτη: «Ήταν μια άρτια διοργάνωση όπως και το 2019 που ήμασταν εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να εμφανιζόμαστε στην Ελλάδα και να υπερασπιζόμαστε τον τίτλο μας. Κάποιες φορές φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι εύκολο. Παίξαμε καλούς αγώνες, έγινε ένας πολύ καλός τελικός και είμαστε χαρούμενες που κατακτήσαμε το τέταρτο πρωτάθλημα σαν ομάδα και μακάρι να έρθουν και άλλα».
 
Η Πένυ Καραγκούνη για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο και την ανάδειξη της ως MVP υποστήριξε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Έχει παίξει τεράστιο ρόλο σε αυτό η Βίκυ, είμαστε μαζί MVP, δεν είμαι μόνη μου, αυτό εννοείται.

Είμαστε  μαζί σε όλα, μαζί ήμασταν και στις δύσκολές στιγμές, όπως ήταν ο τραυματισμός της, οπότε την ευχαριστώ πολύ για όλα. Είμαι χαρούμενη για αυτόν τον πέμπτο τίτλο, τον τέταρτο σαν ομάδα. Έχουμε μια ακόμη υποχρέωση, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θα πάμε για το καλύτερο. Προς το παρόν έχουμε μια εβδομάδα ξεκούραση που είναι αναγκαία».

Για την αντιπαλότητα με την αδελφή της στον τελικό η Πένυ σχολίασε: «Είναι δεδομένο ότι τη λατρεύω αλλά στον αγώνα είμαστε αντίπαλοι, δεν το συζητώ αυτό το πράγμα. Αυτό που ήθελα ήταν να φτάσει στον τελικό γιατί της αξίζει, όπως της αξίζει να είναι και στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από εκεί και πέρα στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι, πάω για τη νίκη και νομίζω ότι αυτό φάνηκε, αν και δεν είμαι σίγουρη. Έτσι σέβεσαι και τον αντίπαλο όταν πας για τη νίκη.»

Για το πανηγυρισμό στην απονομή του πρωταθλήματος όπου η Βίκυ Αρβανίτη κρατούσε στην αγκαλιά τον γιο της, τόνισε:
« Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να παίζω μπροστά στον άντρα μου και τον γιο μου, χάρηκα πάρα πολύ που τους είχα κοντά μου όλο αυτό το τριήμερο, μου δίνουν δύναμη, και πόσο μάλλον τώρα που κατακτήσαμε και το πρωτάθλημα».

 

Media