1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2021 18:47

Θέαμα και εντυπωσιακά παιχνίδια υποσχέθηκαν οι αθλητές του Agios Nikolaos Championships

Ο Στέλιος Τζιουμάκας, ο Δημήτρης Χατζηνικολάου και ο Ιάσονας Κανέλλος που είναι μέλη του Εθνικού σχεδιασμού μπιτς βόλεϊ μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου του Agios Nikolaos Championships. Στο πάνελ βρέθηκε και η Δήμητρα Καραγκούνη, η οποία με την Ηλέκτρα Αγριοδήμου βρίσκονται στο νούμερο ένα του ταμπλό γυναικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Δημήτρης Χατζηνικολάου: «Τα βρήκαμε αμέσως με τον Τζιουμάκα»




«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε αποδόσει πολύ καλά μέχρι τώρα. Η αλήθεια είναι ότι γνωριστήκαμε πριν 2,5 μήνες και αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε στην Αθήνα. Καταφέραμε να τα βρούμε και να περνάμε καλά. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο και έχουμε φτάσει να είμαστε στο νούμερο ένα».

Στέλιος Τζιουμάκας: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»


«Μέχρι τώρα όλο το τουρ είναι μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Κάνουμε καλή παρέα με τον Δημήτρη. Παίζουμε καλά, κάνουμε επιτυχίες, χαιρόμαστε το παιχνίδι και πιστεύουμε στους εαυτούς μας».

Ιάσονας Κανέλλος: «Να γίνουν διεθνείς διοργανώσεις στον Άγιο Νικόλαο»



«Είναι η τρίτη χρονιά που θα αγωνιστώ στον Άγιο Νικόλαο. Είχα χάσει μία χρονιά λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Είναι πολύ ωραία διοργάνωση εδώ και η πόλη αγκαλιάζει τους αγώνες. Ευελπιστούμε να γίνουν και διεθνείς διοργανώσεις εδώ στον Άγιο Νικόλαο. Φέτος παίζω με τον Άγγελο Μανδηλάρη και μακάρι να είμαστε υγιείς για να παίξουμε όμορφο μπιτς βόλεϊ».

Δήμητρα Καραγκούνη: «Ευχάριστες αναμνήσεις στον Άγιο Νικόλαο»



«Έχω καλές αναμνήσεις από τον Άγιο Νικόλαο, καθώς το 2018 είχα κατακτήσει το χαλκινο μετάλλιο. Πάλι τότε είχα χάσει από την αδερφή μου, την οποία αντιμετωπίζω κάθε χρόνο. Νομίζω είναι χαρά μας που παίζουμε αντίπαλες και μακάρι να συνεχίσουμε να παίζουμε. Πρώτο παιχνίδι θα την παίξω και φέτος και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.