1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2021 18:26

Αρβανίτη: «Θα αγωνιστώ και του χρόνου», Καραγκούνη: «Το σημαντικό είναι να υπάρχει μία Καραγκούνη στον τελικό»

Mε στόχο να υπερασπιστούν τον τίτλο τους που κατάκτησαν πάλι στον Άγιο Νικόλαο το 2019 ταξίδεψαν στη Κρήτη οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη. Η Βίκυ Αρβανίτη, η οποία θα κυνηγήσει το 11ο πρωτάθλημα στην καριέρα της αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται στο World Tour, ενώ η Πένυ Καραγκούνη τόνισε πως το σημαντικό για εκείνη είναι να υπάρχει αυτή ή η αδερφή της στον τελικό.

Διαβάστε τις δηλώσεις των αθλητριών από τη συνέντευξη Τύπου:

Πένυ Καραγκούνη: «Άξια η αδερφή μου νούμερο ένα στο ταμπλό»


«Ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν για εμάς. Όπως ξέρετε η Βίκυ είχε έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό, έκανε δύο χειρουργεία και αυτό μας πήγε πίσω. Εγώ αναγκάστικα να παίξω στη σάλα για να κρατήσω επαφή σε καλό επίπεδο.

Η χρονιά όμως φέτος πήγε καλά, παίξαμε σε αρκετά ταμπλό σε τετράστερα τουρνουά. Ο στόχος του Τόκιο δυστυχώς δεν επετεύχθη και ήταν κάπως αναμενόμενο γιατί από τα πέντε χρόνια της Ολυμπιακής πρόκρισης εμείς παίξαμε τα δύο, λόγω των δυσκολιών που είχαμε. Παρόλα αυτά, έχουμε ακόμα στόχους μπροστά μας όπως το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία».

Για την παρουσία της αδερφής της Δήμητρας στο νούμερο ένα του ταμπλό: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα όταν παίζω απέναντί της. Είναι πολύ άξια η πρώτη ομάδα στο ταμπλό. Στη τελική το σημαντικό είναι να υπάρχει μία Καραγκούνη στη πρώτη θέση. Τώρα το πια θα είναι θα δείξει».

Βίκυ Αρβανίτη: «Να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»



«Προσωπικά για μένα δύσκολα ήταν τα δύο προηγούμενα χρόνια και όχι το φετινό. Για όλο τον κόσμο με την πανδημία και επίσης με τον τραυματισμό μας. Φέτος ήταν η χρονιά που μπήκαμε έτοιμες να διεκδικήσουμε την Ολυμπιάδα. Χαίρομαι που φτάσαμε πολύ κοντά, παρόλο που οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για εμάς.

Φτάσαμε στα ημιτελικά απέναντι σε χώρες που είχαν επενδύσει χρόνια και έχουν κάνει αξιόλογη δουλειά με δύο ομάδες. Είμαι περήφανη για αυτά που καταφέραμε. Στον Άγιο Νικόλαο έχουμε έρθει μετά το 2019 που ήταν η τελευταία μας παρουσία σε τουρνουά στην Ελλάδα. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους δυνατούς αγώνες».

Για το μέλλον της στο μπιτς βόλεϊ:
«Μετά τα τελικά της Βιέννης, εγώ προσωπικά ως Βίκυ θέλω να συνεχίσω και του χρόνου και να δούμε βήμα βήμα τι μπορούμε να πετύχουμε».

Για την κλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος:
«Νομίζω είναι βατός ο όμιλος μας. Έχει την πρώτη ομάδα της Ολλανδίας αλλά νομίζω πως μπορούμε να βγούμε από τον όμιλο και να συνεχίσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.