1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2021 16:38

Στο Μαρκόπουλο θα πασάρει η Ευαγγελία Γαροφαλάκη

Την απόκτηση της 18 χρονης ταλαντούχας πασαδόρου, Ευαγγελίας Γαροφαλάκη ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο. Για τη νεαρή παίκτρια που αγωνίστηκε πέρυσι στο Ναύαρχο Βότση και είναι διεθνής με τις ομάδες Παγκορασίδων (U15), Κορασίδων (U17) και Νεανίδων (U19) ενώ κατέκτησε το Πανελλήνιο νεανίδων το 2019 με την ίδια ομάδα στα Μεσόγεια, αναφέρει:

«Ο ΑΟ Μαρκοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση της Ευαγγελίας Γαροφαλάκη. Η 18χρονη πασαδόρος (2003), από το 2018 αγωνιζόταν στην ομάδα του Ναυάρχου Βότση, ενώ το 2019 βραβεύτηκε στο δημοτικό γυμναστήριο Μαρκοπούλου ως η καλύτερη πασαδόρος του Final-4 Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Η Ευαγγελία, διεθνής με τις ομάδες Παγκορασίδων (U15), Κορασίδων (U17) και Νεανίδων (U19), έχει κατακτήσει ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων (2019) και τη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ την ίδια χρονιά.

Τα πρώτα λόγια της Ευαγγελίας, ως αθλήτρια του ΑΟΜ Revoil, ήταν τα εξής

:"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εντάσσομαι σε ένα σωματείο με μεγάλη αθλητική ιστορία στον χώρο του βόλεϊ και αναμένω με ανυπομονησία την έναρξη της φετινής σεζόν.

Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι του συλλόγου και να έχουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Σίγουρα η πανδημία του κορωνοϊού ζημίωσε και προκάλεσε μεγάλα πλήγματα στις ομάδες, όμως ευελπιστώ σε μια αρμονική χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και εύχομαι να φανώ αντάξια των προσδοκιών.

Εύχομαι καλή αγωνιστική χρόνια με επιτυχίες και γεμάτα γήπεδα! ".Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο του Ναυάρχου Βότση για τη συνεργασία και ευχόμαστε καλή τύχη για τη συνέχεια.»

Μαρκόπουλο (ροστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς (Σερβια), Ευαγγελία Γαροφαλάκη

Λίμπερο: Κόττα Χριστίνα, Δήμου Σία, Παπαδοπούλου Λήδα

Κεντρικές: Αλαγιάννη Κατερίνα, Γράβαρη Έρικα

Ακραίες: Καλανταρίδου Αλεξία, Ευαγγελίου Βάλια, Κωτσαρά Νίκη, Καραγιάννη Παναγιώτα

Διαγώνιες: Kάντι Κούλερκαν ( Εσθονία), Iωάννα Σπανάκη

Προπονητής: Νίκος Μπουτσουρής

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.