1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2021 17:48

Τουρνουά OPEN γυναικών στη Χανιώτη Χαλκιδικής

Με την διοργάνωση γυναικών Hanioti-Achinos Open-North Area Circuit συνεχίζονται τα τουρνουά του North Area Beach Volley Circuit, που έχουν ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-11 Ιουλίου σε ένα από τα πιο δημοφιλή beach bar, το Achinos στη περιοχή Χανιώτη Χαλκιδικής και είναι η τελευταία ευκαιρία για τις ομάδες γυναικών που συμμετέχουν να συγκεντρώσουν βαθμούς για να ανέβουν στη πανελλήνια βαθμολογία και να διεκδικήσουν μία θέση στα τελικά του Αγίου Νικολάου.

Τα δίδυμα Μαρία Κοτέογλου, Πωλίνα Τριγωνίδου και Σοφία Καψαμπέλη, Διονυσία Μάτιου βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ταμπλό και θα παλέψουν για τους βαθμούς που θα τους δώσουν μία θέση να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο Agios Nikolaos Championships είτε απευθείας είτε μέσω των προκριματικών. Στο τουρνουά θα συμμετέχει και η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου με συμπαίκτρια την Χριστίνα Παρασκευαΐδου.

Οι Entry List της διοργάνωσης ΕΔΩ.

Στο τουρνουά θα εφαρμοστεί το Ειδικό Αγωνιστικό Πρωτόκολλο Beach Volley όπως ισχύει (δείτε ΕΔΩ).

.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.