1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2021 22:05

Patras Beach House Open: Πρώτη θέση για Χατζηνικολάου, Τζιουμάκα και Μυρίλλα, Θεοδωρακέα - ατυχία για Κανέλλο

Όπως και στο τουρνουά OPEN του Ωραιοκάστρου, έτσι και στη Πάτρα ο Δημήτρης Χατζηνικολάου με τον Στέλιο Τζιουμάκα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Patras Beach House Open. Το δεύτερό τους φετινό χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν και οι Έφη Μυρίλλα, Μαρία Θεοδωρακέα.
Μεγάλος άτυχος της διοργάνωσης ο Ιάσονας Κανέλλος, ο οποίος προς το φινάλε του ημιτελικού κόντρα στους Αντιόλ Κόλα, Σταύρο Ντάλλα τραυματίστηκε και παρά τη νίκη της ομάδας του, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελικό. Έτσι, οι Χατζηνικολάου, Τζιουμάκας κατέκτησαν τη πρώτη θέση άνευ αγώνα.

Ο Ιάσονας Κανέλλος, ο οποίος είναι μέλος του Εθνικού σχεδιασμού μπιτς βόλεϊ, το πρωί της Δευτέρας θα βρεθεί στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center για να εξεταστεί από τον γιατρό Νικόλαο Σούρα για να γίνει η διάγνωση του τραυματισμού του.

«Ένιωσα ένα τράβηγμα στο πόδι. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να μπορέσω να είμαι στα τελικά του Αγίου Νικολάου σε δύο εβδομάδες. Μαζί με τον γιατρό της Εθνικής κ. Σούρα και τον φυσιοθεραπευτή κ. Ψαρογιώργο θα δουλέψουμε για να μπορέσω να αγωνιστώ» δήλωσε ο Ιάσονας Κανέλλος.

Στις γυναίκες, η Έφη Μυρίλλα και η Μαρία Θεοδωρακέα μετά τη πρώτη θέση στο OPEN της Καλαμάτας, διπλασίασαν τις κατακτήσεις τους, φθάνοντας στο χρυσό μετάλλιο και στοPatras Beach House Open, παίρνοντας πολύτιμους βαθμούς στη πανελλήνια βαθμολογία, στη προσπάθειά τους να βρεθούν στον Άγιο Νικόλαο σε δύο εβδομάδες. Στον τελικό της διοργάνωσης νίκησαν την Μαρία Αποστολάκη και την Μαριεύη Ζούρου με 2-0 (21-13, 21-10) σετ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οι τελικές κατατάξεις ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.