1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2021 16:06

Μαριώτα Αγγελοπούλου: «Στόχος του Patras Beach House η ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ και οι υψηλού επιπέδου διοργανώσεις»

Με ρεκόρ συμμετοχών σε άνδρες και γυναίκες ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Ιουλίου το Patras Beach House Open στη πρωτεύουσα της Αχαΐας. Η διοργάνωση στις εγκαταστάσεις του Patras Beach House στην Αγυιά Παναχαϊκής είναι από τις κορυφαίες του φετινού πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, με το επίπεδο των αγώνων και τον ανταγωνισμό να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι τα προκριματικά ανδρών και γυναικών ολοκληρώθηκαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, με τις ομάδες να παλεύουν κάθε φάση και πόντο για το εισιτήριο στο κυρίως ταμπλό.

Τα γήπεδα του Patras Beach House εγκαινιάστηκαν το 2020, ανήκουν στο σωματείο της Παναχαϊκής και υπεύθυνοι των εγκαταστάσεων είναι η διεθνής Κύπρια αθλήτρια Μαριώτα Αγγελοπούλου και ο μέλλων σύζυγός της και επιχειρηματίας Σωτήρης Κορφιάτης. Στόχος της Μαριώτας και του Σωτήρη είναι η διάδοση και η ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ στη Πάτρα και να γίνουν θεσμός οι υψηλού επιπέδου διοργανώσεις στη πρωτεύουσα της Αχαΐας.

«Από το 2020 που δημιουργήσαμε τις εγκαταστάσεις του Patras Beach House είχαμε ως στόχο την ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ» λέει η Μαριώτα Αγγελοπούλου και συνεχίζει «με μόλις έναν χρόνο λειτουργίας ήδη βλέπουμε αποτελέσματα.

Στα ταμπλό ανδρών και γυναικών υπάρχουν πάρα πολλές συμμετοχές με ομάδες από όλη την Ελλάδα. Ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο το μπιτς βόλεϊ έχει αναπτυχθεί περισσότερο και ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον. Τα γήπεδα γεμίζουν αθλητές και αθλήτριες, όπως συμβαίνει στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη».

Για πρώτη φορά το Patras Beach House φιλοξενεί τουρνουά OPEN του Πανελληνίου πρωταθλήματος, με τους συμμετέχοντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση της διοργάνωσης και πλέον στόχος είναι η καθιέρωση υψηλού επιπέδου τουρνουά στη Πάτρα.

«Θεωρώ πως για πρώτη φορά που διοργανώνουμε τουρνουά Πανελληνίου πρωταθλήματος τα πράγματα είναι πολύ καλά. Θέλουμε στο μέλλον να κάνουμε ακόμα καλύτερες διοργανώσεις» συμπλήρωσε η Μαριώτα Αγγελοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.