1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2021 16:22

Στο Ηράκλειο Κρήτης ο τελικός του μικτού

Έκλεισε και η τελευταία εκκρεμότητα στο καλεντάρι beach volley του 2021 με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει την ημερομηνία και την τοποθεσία όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της κατηγορίας Μικτού [2Χ2] που θα αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδος για το 2021.
Η συμφωνία έγινε με την Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ του Δήμου Ηρακλείου που θα φιλοξενήσουν την διοργάνωση στην Μεγαλόνησο τις ημερομηνίες 27-29 Αυγούστου 2021.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑΝΑΛ (Ακτή, Καρτερός) που είναι ανακαινισμένες και έτοιμες να υποδεχθούν τους διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Οι διοργανωτές θα προσφέρουν πλήρη φιλοξενία στις ομάδες που θα συμμετέχουν, χρηματικό έπαθλο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατηγορίας, ενώ προγραμματίζονται και παράλληλες εκδηλώσεις που θα πλουτίσουν το πρόγραμμα του τουρνουά.

Να σημειώσουμε ότι η κατηγορία του Μικτού είναι μία καινοτόμος πρωτοβουλία της ΕΟΠΕ που την καθιέρωσε από το 2018 ως επίσημη κατηγορία, και αποτελεί αντικείμενο διεθνούς παρατήρησης και ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη του Μικτού που έχει αναγνωρισμένη δημοφιλία αλλά όχι ακόμη επίσημες διεθνείς διοργανώσεις και καθιέρωση.

Πληροφορίες για την διοργάνωση Heraklion Mixed Finals [2X2] εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.