1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2021 16:00

Λευτέρης Ραβιόλος (Δήμαρχος Καρύστου): «Χαρά μας η παρουσία της Εθνικής, θέλουμε μεγάλες διοργανώσεις στη Κάρυστο»

Για τρίτη φορά μέσα σε τρία χρόνια, η Εθνική ανδρών πραγματοποιεί την προετοιμασία της στη Κάρυστο, με τον Δήμο να έχει αγκαλιάσει τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, τους συνεργάτες του και τους αθλητές. Ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος μιλώντας στη κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. τόνισε τη μεγάλη χαρά του ίδιου και των πολιτών της Καρύστου για την παρουσία της «γαλανόλευκης» και αναφέρθηκε στην ανακαίνιση που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, έτσι ώστε να μπορέσουν να φιλοξενήσουν στο άμεσο μέλλον μεγάλη διοργάνωση.

Στη Κάρυστο βρέθηκε και ο Ειδικός Γραμματέας του Διοικητικού συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιάννης Βερούτης και απέμεινε στον Δήμαρχο Καρύστου κ. Ραβιόλο τιμητική πλακέτα για τη στήριξή του στις Εθνικές ομάδες.

«Με μεγάλη χαρά έχουμε υποδεχτεί την εθνική ομάδα, την οποία φιλοξενούμε στο κλειστό της Καρύστου, και είναι ιδιαίτερη τιμή και για μένα και για το διοικητικό συμβούλιο αλλά και όλους τους δημότες.

Αυτό πιστεύω ότι το έχουν εισπράξει και οι παίκτες μας, πέρα από την προπόνηση σε καθημερινή βάση, τους βλέπουμε και έξω στην πόλη και πραγματικά δίνουν μια αναπτέρωση του ηθικού και μετά από μια τέτοια πανδημία που έχουμε περάσει, είναι ένα χαρμόσυνο μήνυμα για το δήμο μας. Πραγματικά υπάρχει μια συνέχεια από το 2018, είναι ιδιαίτερη χαρά που έχουμε φιλοξενήσει και τους Παίδες και τους Έφηβους και την εθνική Ανδρών και έχουν κάνει φιλικούς αγώνες.

Στόχος μας είναι η περαιτέρω συνεργασία και να διοργανώσουμε και κάποιους μεγαλύτερους αγώνες. Θέλω ολόψυχα να ευχηθώ, αυτή η προετοιμασία εδώ στην Κάρυστο, να έχει αποτέλεσμα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Πραγματικά βλέπουμε ότι τα παιδιά το αξίζουν και έχουν όλες εκείνες  τις δυνατότητες να πάνε καλά.»

Για την ανακαίνιση του κλειστού της Καρύστου, ώστε να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις τόνισε: «Ως δήμος έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές μας και στους πρώην τρεις δήμους και στα Στείρα, στο Μαρμάρι και στην Κάρυστο. Έργα αθλητισμού βρίσκονται σε εξέλιξη, και το κυριότερο που θα ξεκινήσει άμεσα θα είναι η αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου, ώστε να μπορούμε να υποδεχθούμε  διοργανώσεις».

Για τον στόχο του αθλητικού τουρισμού στην Κάρυστο: «Βεβαίως ως δήμος έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και τα τελευταία χρόνια το βλέπετε όλοι, ότι έχουμε γίνει γνωστοί αλλά έχουμε και μια μεγάλη αύξηση των επισκεπτών μας. Μέσα σε αυτούς τους τομείς ανάπτυξης του τουρισμού, έχουμε και τον αθλητικό τουρισμό, και για αυτό έχουμε αναπτύξει όλες τις αθλητικές μας υποδομές σε όλο τον δήμο».

Για την αποδοχή του κόσμου στην παρουσία της εθνικής: «Είναι μια νότα χαράς για τον κόσμο ότι φιλοξενούμε την εθνική ανδρών εδώ στο  δήμο μας και πιστεύω ότι αυτό εισπράττουν και οι παίκτες. Για αυτό θέλω να τους ανεβάσουμε και το ηθικό, ώστε να πάνε καλά και θα είναι μεγάλη επιτυχία για μας αν πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς θα ξέρουμε ότι έχει ξεκινήσει όλο αυτό από μας εδώ, στην Κάρυστο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.