Εκτυπώστε τη σελίδα
27-06-2021 22:32

Oraiokastro Open: Διπλασίασαν τα χρυσά οι Γεωργοπούλου, Μαριάτου, πρώτη θέση και για Τζιουμάκα, Χατζηνικολάου

Tα χρυσά τους μετάλλια στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ διπλασίασαν οι Αθηνά Γεωργοπούλου, Ροδάνθη Μαριάτου, οι οποίες ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στο Oraiokastro Open, τον πρώτο φετινό σταθμό του North Area Beach Volley Circuit. Την πρώτη θέση στους άνδρες κατέκτησαν οι Στέλιος Τζιουμάκας και Δημήτρης Χατζηνικολάου.
Οι νικητές και οι νικήτριες πρόσθεσαν από 37,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ 33,75.Ο τελικός των γυναικών ήταν ο ίδιος με αυτόν της Ίου, με τις Αθηνά Γεωργοπούλου, Ροδάνθη Μαριάτου να επικρατούν στο τάι μπρέικ της Δήμητρας Καραγκούνη και της Ηλέκτρας Αγιοδήμου.

Ο αγώνας που μεταδόθηκε σε live streaming ήταν συναρπαστικός, με τις Γεωργοπούλου και Μαριάτου να παίρνουν τη νίκη και την πρώτη θέση στις λεπτομέρειες με 2-1 (21-16, 23-25, 15-12) σετ μετά από μία ώρα αγώνα.

Μετά τον χαμένο τελικό στην Ίο την προηγούμενη εβδομάδα, ο Στέλιος Τζιουμάκας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου κατάφεραν στο Ωραιόκαστρο να είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν στο φινάλε της διοργάνωσης. Στον τελικό της διοργάνωσης, Τζιουμάκας και Χατζηνικολάου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και χρειάστηκαν 32 λεπτά για να επικρατήσουν του Ιάσονα Κανέλλου και του Άγγελου Μανδηλάρη με 2-0 (21-12, 21-12) σετ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες από το Oraiokastro Open - North Area Circuit εδώ.