Εκτυπώστε τη σελίδα
25-06-2021 12:10

H Aμερικανίδα Άσλεϊ Γουότκινς νέα «μαέστρος» στις Αμαζόνες (όλα τα ρόστερ της Α1 γυναικών)

Με την Αμερικανίδα «μαέστρο», ’Ασλεϊ Γουότκινς θα πορευτούν οι Αμαζόνες τη καινούργια χρονιά στη Volley League. H 23 χρονη (1μ83) πασαδόρος έρχεται από το Πανεπιστήμιο της Μοντάνα συνοδευόμενη από πολλά ατομικά ρεκόρ, ώστε να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας της Ν. Ερυθραίας και να την βοηθήσει καθοριστικά για μια καλή πορεία τη νέα σεζόν.
Η ανακοίνωση για την Γουότκινς η οποία ολοκληρώνει την τριάδα των ξένων (Σάντος από Κούβα, Μορεϊρα Βραζιλία) της ομάδας του Κώστα Γκούντα, αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τη Αμερικανίδα αθλήτρια Ashley Watkins.Η 23χρονη Ashley έχει ύψος 1,83 αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και είναι η πρώτη φορά που θα παίξει εκτός των ΗΠΑ.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα, καταγράφοντας την έκτη καλύτερη επίδοση σε ασσίστ στην ιστορία του, αν και την πρώτη της χρονιά αγωνίστηκε ως πασαδόρος/διαγώνιος στο σύστημα 6-2.

Συνολικά στα 4 χρόνια στη Μοντάνα αγωνίστηκε σε 108 αγώνες, είχε 3411 τελικές πάσες, 279 τελειωμένες επιθέσεις, 140 μπλοκ και 82 άσσους από σερβίς.

Δείτε στο άρθρο του fosonline.gr ολα τα ρόστερ της Α1 γυναικών οπως έχουν διαμορφωθεί ως τωρα

Η Ashley Watkins δήλωσε για τη μεταγραφή της στο σύλλογό μας:
 
«Ευχαριστώ τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ για την ευκαιρία.Είμαι τόσο ανυπόμονη και ενθουσιασμένη για να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα στην Ελλάδα με το υψηλό επίπεδο βόλεϊ και τη δυνατότητα να παίξω εναντίον κάποιων από τις καλύτερες στον κόσμο.Όχι μόνο το επίπεδο του βόλεϊ αλλά και ολόκληρος ο ελληνικός πολιτισμός είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν.»
Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Ashley στην οικογένεια των Αμαζόνων και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.»

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (το ρόστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Ασλεϊ Γουότκινς, (ΗΠΑ), Ελένη Βυθούλκα

Ακραίες: Κάρλα Μορεϊρα Ντε Σάντος (Βραζιλία), Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Σοφία Γκρέκα

Κεντρικές: Κατερίνα Μαστοράκη, Βάσια Αρβανιτοπούλου, Ιωάννα Κασδοβασίλη

Διαγώνιες: Γιάνα Σάντος (Κούβα)

Λίμπερο: Ιφιγένεια Σαμπάτη

Προπονητής: Κώστας Γκούντας