1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2021 17:24

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο καμπ μπιτς βόλεϊ στη Κρήτη

Στο προπονητικό καμπ μπιτς βόλεϊ που διοργάνωσε η Ε.Ο.ΠΕ. στο Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε το πρώι της Κυριακής ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.


Μετά την στήριξή του στις Εθνικές ομάδες σάλας με την παρουσία του στη Λάρισα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού γυναικών, ο κ. Αυγενάκης έδειξε πως βρίσκεται στο πλευρό και του μπιτς βόλεϊ, καθώς έδωσε το παρών στις εγκαταστάσεις «ΑΚΤΗ» στον Καρτερό για την δεύτερη ημέρα του καμπ στο νησί της Κρήτης.

Ο κ. Αυγενάκης αφού παρακολούθησε ένα κομμάτι από τις προπονήσεις, είχε συνομιλία με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κ. Ελένη Καζάκου, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τίε Σαντάνα και με τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης του μπιτς βόλεϊ στην Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτη Ζακυνθινό και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.




Για την παρουσία του στο καμπ της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού στους λογαριασμούς του στα social media και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις Εθνικές μας ομάδες γυναικών που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Στις εγκαταστάσεις «ΑΚΤΗ» στον Καρτερό, στο Προπονητικό Καμπ Μπιτς Βόλεϊ για ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες (σε ηλικιακά γκρουπ από 12-18 ετών), που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Βόλεϊ με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης, υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Tie Santana.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, που συνοδεύεται από τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ, Παναγιώτη Ζακυνθινό και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Ελένη Καζάκου, προπόνησε αγόρια και κορίτσια του νησιού, τα ταλέντα της Κρήτης, ώστε να αξιολογηθούν και να τεθούν υπό την επίβλεψή του, με σκοπό την ταχύτερη εξέλιξη τους.

Με τέτοια προπονητικά καμπ σε όλη τη χώρα, για την παρακολούθηση της πορείας των ταλέντων, είναι βέβαιη η περαιτέρω ανάπτυξη του Μπιτς Βόλεϊ, που τόσες επιτυχίες έχει φέρει στη χώρα.

Το Μπιτς Βόλεϊ διαδίδεται ολοταχώς, είναι δημοφιλές και αξίζουν πολλά μπράβο στην Ομοσπονδία, η οποία έχει την πλήρη στήριξή μας σε τέτοιους προγραμματισμούς.

Μόλις πρόσφατα, άλλωστε, επιβεβαιώθηκε και σε κορυφαίο επίπεδο η δουλειά που γίνεται. Στην προκριματική φάση του Continental Cup, στη Σμύρνη, η Εθνική μας με τα ζευγάρια Βίκυ Αρβανίτη - Πένυ Καραγκούνη και Δήμητρα Μαναβή - Μαρία Κλέπκου, πήρε την 1η θέση και την πρόκριση για την τελική φάση στη Χάγη, στο τέλος του επόμενου μήνα.

Από την Τουρκία στην Ολλανδία, όπου είναι ο τελευταίος σταθμός της προΟλυμπιακής διαδικασίας με την ευχή για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.