1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2013 23:05

«Περιμένουμε μια καλύτερη συνέχεια» (ηχος)

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την εμφάνιση της εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ στο Masters που διεξήχθη στο Μπάντεν της Αυστρίας και αισιόδοξη ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη, δήλωσε η Βίκυ Αρβανίτη στην εκπομπή «Inside Match Ball» σε μια συνεργασία του volleynews.gr με το insidesports.gr μέσω της συχνότητας του Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio.

Η Ελληνίδα αθλήτρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την νέα της συμπαίκτρια, Πένυ Καραγκούνη, αναφέρθηκε στους προσωπικούς της στόχους αλλά και στο μέλλον του αθλήματος στην χώρα:

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε:

-για την πορεία στο Masters που διεξήχθη στο Μπάντεν της Αυστρίας:

«Η 13η θέση δεν είναι καλή αλλά εγώ δεν κοιτάζω αυτό. Κοιτάζω την απόδοση της ομάδας. Και στα δύο παιχνίδια παίξαμε πολύ καλά. Η Πένυ ανταποκρίνεται γρήγορα. Παλέψαμε κάθε παιχνίδι και φτάσαμε κοντά και στην νίκη καθώς από λεπτομέρειες χάσαμε. Το θέμα είναι ότι βρίσκουμε ρυθμό. Χρειαζόμαστε ακόμη παιχνίδια και θα έρθει και το καλό αποτέλεσμα. Μόνο θετικά είναι τα συμπεράσματα που μου άφησε η συμμετοχή μας στο Masters».

-για τους επόμενους στόχους:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Πάμε βήμα-βήμα, άλλωστε χρειάζεται υπομονή. Αν η ομάδα ξεκινάει με αυτές τις θετικές εντυπώσεις στην συνέχεια η εικόνα μας θα είναι πολύ καλύτερη. Μόνο βελτίωση υπάρχει από εδώ και πέρα.

Την επόμενη βδομάδα στην Χάγη το επίπεδο θα είναι πολύ πιο υψηλό. Μια νίκη μέσα στον όμιλο είναι ο στόχος μας.

Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε και σε τουρνουά στην Ελλάδα αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα και την πορεία στο παγκόσμιο, αν προλαβαίνουμε χρονικά».

-για την νέα συμπαίκτριά της, Πένυ Καραγκούνη:

«Είναι μια αθλήτρια με πολύ μέλλον, πάρα πολύ νέα, πολύ ψηλή και με πολύ καλά τεχνικά προσόντα. Αυτό ήταν και το κριτήριο για την επιλογή της».

-για την ίδια:

«Προσωπικός στόχος είναι να πάω και σε μια τέταρτη Ολυμπιάδα. Μακάρι να έρθει και πέμπτη. Αλλά επειδή είναι μακριά και η τέταρτη, προτιμώ να περιμένω αυτή».

-για το μέλλον του αθλήματος στην χώρα μας:

«Το μπιτς βόλεϊ ταιριάζει στη χώρα μας. Με τόσες παραλίες θα έπρεπε πολύς κόσμος να ασχολείται με αυτό. Σε ερασιτεχνικό επίπεδο αυτό συμβαίνει. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε πολλούς αθλητές να ασχολούνται επαγγελματικά. Μακάρι αν έρθουν και άλλα νέα παιδιά στον χώρο, όπως η Πένυ. Πρέπει να στηριχτούν οι προσπάθειές μας από την ομοσπονδία για να έρθουν και άλλες επιτυχίες στο μέλλον. Το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ είναι κάτω από την ίδια σκέπη, δεν πρέπει αν υπάρχει ανταγωνισμός και κόντρα ανάμεσα στα δύο αθλήματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.