1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2013 18:47

H Σάκκουλα λίμπερο στον Ηρακλή Κηφισιάς

Η Χαρά Σάκκουλα επιστρέφει στον Ηρακλή Κηφισιάς για να αγωνιστεί λίμπερο και να κλείσει την καριέρα της στην ομάδα των βορείων προαστίων. Η έμπειρη αθλήτρια (1973,1.80) συμφώνησε πριν από λίγο με τον Νίκο Χουντουμάδη και τον πρόεδρο του συλλόγου Αιμίλιο Μαυριτσάκη. Η Σάκκουλα επιστρέφει στον Ηρακλή Κηφισιάς μετά από 5 χρόνια (2007-08) καθώς μεσολάβησαν οι θητείες της σε Παναθηναϊκό, Πειραματικό, δύο χρόνια στην ΑΕΚ και Μαρκόπουλο.

8 σχόλια

  • Comment Link giati Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 08:46 posted by giati

    μετέδιδαν έναν αγώνα της ΑΕK με την Κηφισιά από το φετινό πρωτάθλημα ραδιοφωνικά και τους ακούω να λένε κάνει σερβίς η παίκτρια της Κηφισιάς και η Κίτσου βγάζει υποδοχή ...μετά από καμιά ώρα κάποιος τους είπε πως η Ρόγκα είναι το λίμπερο της ΑΕΚ και όχι η Κίτσου ....

  • Comment Link AEKVCfan Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 04:54 posted by AEKVCfan

    :Ο :Ο το συγκεκριμένο δεν το διαβάζω καααααν, οπότε δεν το είχα δει...
    δε μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται, κι αφού δεν ξέρουν γιατί δε ρωτάνε γαμώ το κέρατο μου!!!

    ακόμα και το enwsi που είναι αρκετά αξιόπιστο, έκανε λάθος [ έγραψε πως κατέκτησε ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο με ΑΕΚ] αν είναι δυνατόν..

  • Comment Link koskar Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 20:50 posted by koskar

    Αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι γίνεται στο μαρκόπουλο.Έφυγαν οι ξένες,η Γεωργιάδου και τώρα η Σάκκουλα.Μόνες τους κράτησαν την ομάδα στην α1 και τις αφήνουν να φύγουν έτσι.

  • Comment Link panathas Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 19:08 posted by panathas

    AEKVCfan και να ήταν το μόνο ...αεκ1924


    Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ αποφάσισε να αφήσει την Ένωση και να συνεχίσει την καριέρα της στον Ηρακλή Κηφισιάς με τον οποίο συμφώνησε για ένα χρόνο.

    πολυ ραδιο αρβυλα πέφτει.

  • Comment Link AEKVCfan Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 18:45 posted by AEKVCfan

    panathas και να πω ότι έχεις άδικο ρε φίλε..αλλά το συγκεκριμενό κανένας αεκτζης δεν το θεωρεί σαιτ... πιο αναξιόπιστο πεθαίνεις και πιο οπαδιλικι επίσης..
    αλήθεια μπαίνουν ακόμα εκεί μέσα άνθρωποι και διαβάζουν;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.