Εκτυπώστε τη σελίδα
27-08-2020 19:52

Το Greek Open Patras έκλεψε την παράσταση στην Πελοπόννησο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τριεθνές τουρνουά Beach Volley - Greek Open Patras 2020 που συνδιοργάνωσε η περιφέρεια δυτικής Ελλάδος και το Patras beach House στο στάδιο της Παναχαϊκής. 

 
Υψηλού επιπέδου παιχνίδια, Έλληνες και ξένοι διεθνείς αθλητές σε συνδυασμό με υψηλές παροχές σε διαμονή και εγκαταστάσεις κράτησαν ζωντανή την Πάτρα στα παράκτια αθλήματα ένα χρόνο μετά τη διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών αγώνων 2019. 

Συμμετείχαν 38 ομάδες από όλη την Ελλάδα και δύο από το εξωτερικό. Προσέφεραν πλούσιο θέαμα ενώ δεν είναι τυχαίο πως σε πολλά παιχνίδια μεταλλίων σε άνδρες και γυναίκες οι ομάδες ξανασυναντήθηκαν στην πρώτη φάση και μοιράστηκαν τις νίκες.

Η κορύφωση του τουρνουά ήταν το βραδινό ματς του Σαββάτου μεταξύ της εθνικής ομάδας της Αγγλίας των Batraine / Bialokoz και των Αθηναίων Στάικος / Χανδρινός. Το πρώτο σετ διήρκησε 55 λεπτά και έληξε 36-34 με τρομερές φασεις μέσα στην άμμο.

Τρομερές ανατροπές είχαμε και στα παιχνίδια μεταλλίων με τις Κοκκινάκη / Μολδοβανίδη να νικούν τις Μπάκα / Σακκά. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πάλι στον τελικό και οι Μπάκα, Σακκα πήραν τη ρεβάνς με 2-1 σετ κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο.

Το ίδιο συνέβη και στο ταμπλό ανδρών με τους Κόλα/Ντάλα να ηττώνται στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου από τους Άγγλους Batraine / Bialokoz και να παίρνουν την ρεβάνς με εντυπωσιακό τρόπο στον πρώτο ημιτελικό όπου επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα με 2-0 σετ. 

Αποτελέσματα τουρνουά Greek Open Patras 2020

Ανδρες

  1. Κόλα/Ντάλας 
  2. Ντόντης/Καντιώτης
  3. Batrane/Bialokoz (ENG)
Γυναίκες 
  1. Μπάκα/Σακκά 
  2. Κοκκινάκη/Μολδοβανίδη
  3. Μυρίλλα/Kotnik (SLO)

To Patras Beach House θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κύριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Χαράλαμπο Μπονάνο για την ουσιαστική υποστήριξη και πίστη στο project που τους παρουσιάσαμε παρά τις δυσκολίες της εποχής, την Παναχαϊκή γυμναστική ένωση για την φιλοξενία και την διαρκή υποστήριξη, την ΕΟΠΕ και την ΕΣΠΕΠ για την υποστήριξη και τους χορηγούς του. 

patras3.jpgPATRABEACH.jpgpatras4.jpgpatras2.jpgpatras1.jpg