1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2020 18:45

Ξεκίνησε το... τρέξιμο και ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Με μοναδικούς απόντες τον Βραζιλιάνο Μουρίλο Ράντκε, τον Καναδό Αντρέ Μπράουν και τον Αλέξη Πρωτοψάλτη (αδερφός του Σάκη) ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη (26/08) την προετοιμασία του ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ.


Η ομάδα της Σύρου έδωσε το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, με σύσσωμη την διοίκηση να καλωσορίζει στο νησί τον Γιάννη Ορφανό και τους παίκτες του.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων η πρώτη προπόνηση του Α.Ο Φοίνικα Σύρου Onex. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ορφανός με τους συνεργάτες στο πλευρό του, είδες τους παίκτες της ομάδας του να πατούν γήπεδο για πρώτη φορά φέτος, με την ευχή όλων και η φετινή σεζόν να είναι ανάλογη (ακόμη και καλύτερη) από τις προηγούμενες χρονιές. Από την πρώτη προπόνηση απουσίασαν οι Μπράουν, Ράντκε και Αλέξης Πρωτοψάλτης που θα ενσωματωθούν με την ομάδα σε λίγες ημέρες.

Από την διοίκηση, το παρών έδωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Φοίνικα κ. Χρήστος Καφτηράνης, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Αντώνης Ρούσσος, o γενικός γραμματέας κ. Αντώνης Σολάρης και ο τιμ μάνατζερ κ. Μανώλης Βαμβακούσης . Από πλευράς Onex, για μια ακόμη φορά στο πλευρό της ομάδας βρέθηκε ο κ. Βασίλης Σαββίδης.

1.jpg2.jpg4.jpg5.jpg3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.