1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2013 15:50

Συνεχίζει στον πάγκο του Παμβοχαϊκού ο Ζαλμάς

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά θα καθήσει στον πάγκο του Παμβοχαϊκού ο Νίκος Ζαλμάς καθώς οι επαφές με την διοίκηση και τον πρόεδρο του συλλόγου, Κωνσταντίνο Ρωμανό ολοκληρώθηκαν και πλέον, ο σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον πετυχημένο Έλληνα τεχνικό.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Στο φετινό σχεδιασμό, βασικό ρόλο παίζει η δημιουργία μιας νέας ομάδας. Ο πετυχημένος κύκλος της ομάδας που κατέκτησε την 2η θέση έκλεισε και ξεκινά ένα καινούργιος με αρκετά νέα πρόσωπα, στα οποία πρέπει να δοθεί και ο απαραίτητος χρόνος, ώστε να δημιουργηθεί ξανά μια σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα που θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να διαφημίσει επάξια το Βραχάτι και την Κορινθία, να φέρει επάξια στη φανέλα της χορηγούς, που τη βοήθησαν να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, αλλά και να τους διαφημίσει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παράλληλα, μέσα από τη σκληρή δουλειά όλων, στόχος του Παμβοχαϊκού είναι να παίξει καλό βόλεϊ, ώστε οι φίλαθλοι που παρακολουθούν τους αγώνες μας, είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση, να ευχαριστηθούν για μια ακόμη χρονιά.

Θέλω να ευχαριστήσω, για μια ακόμη φορά, όλους τους αθλητές που συνεργαστήκαμε έως τώρα και φτάσαμε μέχρι εδώ, τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ρωμανό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για άλλη μια χρονιά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί. Τέλος, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο: Την δύσκολη απόφαση που πάρθηκε να μη συμμετέχει η ομάδα στην Ευρώπη τη νέα σεζόν να μη την εκλάβει ως αδυναμία, πισωγύρισμα ή το ότι θα δημιουργήσουμε μια μη ανταγωνιστική ομάδα. Να είναι όλοι οι φίλαθλοι σίγουροι ότι βάσει του μπάτζετ και με τις κατάλληλες προσθήκες, ο Παμβοχαϊκός θα παρουσιαστεί και τη νέα σεζόν ανταγωνιστικός, όπως συνέβη τα δύο προηγούμενα χρόνια της συμμετοχής του στη Volley League».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.