1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2020 11:34

Αποκλειστικό: Ράπτης και Γιάκομπσεν έπαιξαν μπιτς βόλεϊ στο Ρέντη (photos)

Την ευκαιρία να αποφορτιστούν μετά από μία απαιτητική σεζόν παίζοντας το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού είχαν το απόγευμα του Σαββάτου οι πρωταθλητές Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό Αλέξανδρος Ράπτης και Άξελ Γιάκομπσεν.

Το δίδυμο των «πρασίνων» που συνεργάστηκε ουκ ολίγες φορές τη φετινή σεζόν, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Village Shopping & More στο Ρέντη, όπου συμμετείχαν στο τουρνουά που πραγματοποίησε η Beach Volley Academy, ύστερα από πρωτοβουλία του διεθνή πασαδόρου Θάνου Μαρούλη.

Αν και δεν κατάφεραν να φθάσουν μέχρι το τέλος, Ράπτης και Γιάκομπσεν κατάφεραν και τράβηξαν τα βλέμματα στο εμπορικό κέντρο στο Ρέντη, δίνοντας λάμψη στη διοργάνωση, η οποία είχε αθλητές επιπέδου Masters. Για την ιστορία, νικητές αναδείχθηκαν οι Κώστας Κογκαλίδης, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης επικρατώντας στον τελικό με 2-0 (15-11, 15-11) σετ των Φερνάντο Μπιλλήρη, Στέφανο Μανδηλάρη.

«Ήταν ευκαιρία να αποφορτιστούμε μετά από μία σειρά δύσκολων αγώνων. Βέβαια και εμείς οι αθλητές δεν μπορούμε πολύ καιρό χωρίς μπάλα. Ήθελα να βοηθήσω και τον φίλο μου Θάνο Μαρούλη που μας κάλεσε να παίξουμε και ήθελα και εγώ να παίξω λίγο στην άμμο και ήταν καλή ευκαιρία αυτό το τουρνουά» δήλωσε ο Αλέξανδρος Ράπτης, με τον Άξελ Γιάκομπσεν να δηλώνει από τη πλευρά του.

«Δεν παίζω συχνά μπιτς βόλεϊ, μόνο καμιά φορά με τους φίλους μου στη παραλία, αλλά ποτέ σε τουρνουά. Είχε πλάκα όμως, πέρασα καλά. Ο Αλέξανδρος παίζει πολύ καλά και στην άμμο. Νομίζω το πρόβλημα στον αγώνα μας ήμουν εγώ (γέλια). Έκαναν σερβίς πάντα σε μένα, πήρα κάποιους πόντους αλλά έκανα αρκετά λάθη».

P1710842.jpgP1710789.jpgP1710855.jpgP1710793.jpgP1710792.jpgP1710802.jpgP1710932.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.