Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-05-2013 22:52

Νοκ άουτ η Νομικού, δεν πάει Σλοβακία

Οι ενοχλήσεις στον ώμο, που αισθάνθηκε η Μαρία Νομικού, δεν της επιτρέπουν να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή της Εθνικής Γυναικών για την Σλοβακία και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το προπονητικό τιμ και ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν θέλει να ρισκάρει έναν σοβαρότερο τραυματισμό και έτσι μετά από την σημερινή μαγνητική τομογραφία, θεωρήθηκε σκόπιμο να προφυλάξει την αθλήτρια, η οποία ίσως πληρώνει την αγωνιστική απραξία και τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην Βίλα Κορτέζε


 

Παρ' όλα αυτά ο ομοσποδνιακός τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας: «Μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής πάμε καλά… Είμαι ικανοποιημένος από την προσαρμογή των κοριτσιών σ’ αυτά που ζητάμε μαζί με τους συνεργάτες μου και κυρίως από τη θέληση που δείχνουν όλες μέσα στο γήπεδο. Απλά κάποια κορίτσια ήρθαν με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και προσπαθούμε να φέρουμε σιγά, σιγά την ομάδα σε μια ισορροπία».

Η 12άδα που θα ταξιδέψει για την Σλοβακία θα ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης, ενώ οι αθλήτριες που θα είναι στην αποστολή θα παραμείνουν μέχρι και την Κυριακή στο Λουτράκι όπου θα συνεχίσουν τις προπονήσεις υπό την επίβλεψη του κ. Παπαδόπουλου.