Εκτυπώστε τη σελίδα
10-10-2019 12:40

Οι νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων

Την Τετάρτη το προεδρείο της Ε.Ο.ΠΕ. συναντήθηκε με τους αποσπασμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και ανατέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Παράλληλα έγινε συντονισμός για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 και δόθηκαν κατευθύνσεις για την παρουσία των αποσπασμένων στα σχολεία για την ανάπτυξη του βόλεϊ.
Το δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας:

Συνάντηση με τους αποσπασμένους προπονητές είχαν το μεσημέρι της Τρίτης 8 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδρίασεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης οι διοικούντες την ομοσπονδία. Παρουσία του προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου, του γενικού γραμματέα Νεκτάριου Χαλβατζή, του ταμία και τεχνικού συμβούλου Εθνικών ομάδων, Τάκη Καβαλιεράκη, του μέλους του Δ.Σ. και πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης Άγγελου Κυριακίδη, του διευθυντή Περικλή Μπακοδήμου και του υπεύθυνου ανάπτυξης Χρήστου Ντόζη συζητήθηκαν τα κάτωθι θέματα:

Το αναπτυξιακό πλάνο για τη χρονιά 2019-20.

Το πλάνο των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων για την ίδια σεζόν.

Δόθηκαν κατευθύνσεις για την συνέχιση του προγράμματος «επισκέψεις στα σχολεία» εμπλουτισμένο με σεμινάρια με τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Επίσης ανατέθηκαν στους παρακάτω προπονητές οι αρμοδιότητες των Εθνικών αναπτυξιακών ομάδων:
Προπονητής Εθνικής Παμπαίδων: Παναγιώτης Λακασάς
Προπονητής Εθνικής Παίδων: Γιώργος Μπακοδήμος
Προπονητής Εθνικής Εφήβων: Στέφανος Νανάς
Προπονητής Παγκορασίδων: Κωνσταντίνος Γκούντας
Προπονητής Κορασίδων: Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος
Προπονητής Νεανίδων: Ανέστης Γιαννακόπουλος

Σχετικά άρθρα