Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-05-2013 14:04

Τέλος εποχής για Μπερμπέρογλου

Παρελθόν τον Ηρακλή αποτελεί ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, με την διοίκηση του συλλόγου να τον ευχαριστεί και να ανακοινώνει τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν από φέτος το γυναικείο τμήμα.

«Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια τον κ. Ευάγγελο Μπερμπέρογλου τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου στο τμήμα του βόλεϊ. Όσο κι αν προσπάθησαν ορισμένα μέλη της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ να τον μεταπείσουν προκειμένου να αλλάξει την αρχική απόφασή του περί παραίτησης, η απόφασή του για αποχώρηση ήταν κάθετη. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια και πιστεύουμε πως δεν θα ξεχάσει την υπόσχεσή του για βοήθεια όπου τον χρειαστεί ο σύλλογος.

Η επόμενη ημέρα στο τμήμα βόλεϊ των γυναικών αλλά και των ακαδημιών βρίσκει ανθρώπους που είναι γνωστοί για την αγάπη τους προς το σύλλογο και ειδικότερα για τα τμήματα του γυναικείου βόλεϊ αλλά και των ακαδημιών του συλλόγου. Κατατέθηκε ένα πλάνο στο οποίο η επιτροπή θα λειτουργήσει την καθημερινότητα των τμημάτων. Τη θέση του εφόρου στο τμήμα των γυναικών θα αναλάβει ο κ. Μάκης Καλαϊτζίδης, τη θέση του εφόρου υποδομών των κοριτσιών ο κ. Μάριος Αξάρης και τέλος έφορος των υποδομών των αγοριών ο κ. Βασίλης Τσατσούλας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ τους εύχεται καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην πορεία που είχαν τα τμήματα αυτά μέχρι και σήμερα».

4 σχόλια

  • Comment Link P. A. L. I.  Go on to destroy Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 04:54 posted by P. A. L. I. Go on to destroy

    Μολις εφτασε στα χερια μου το πλανο των νεων εφορων. Στις ακαδημιες κοριτσιων ειναι να προωθουν παικτριες εως 16 ετων στην πρωτη ομαδα και στην ουσια να ειναι ακαδημιες, κορασιδων , νεανιδων και γυναικειο γιατι δεν υπαρχει μια. Στις ακαδημιες αγοριων βασικος στοχος ειναι η κλωνοποιηση του Τζουμακα σε 4 αντιγραφα για παιζει ταυτοχρονα σε ολες τις ομαδες και να μην κουραζεται. Στο γυναικειο μπαινει ο πιο δυσκολος στοχος. Να βρεθει χορηγος απο τωρα ωστε σε περιπτωση που η ομαδα παει final for του χρονου να εχει τα εξοδα μετακινησης και να μην παραιτηθει οπως φετος. Καταλαβαινετε οτι για τη διοικουσα ειναι ζητημα τιμης. Αντε ρε παιδια με τις ευχες μας.

  • Comment Link ex παλη-της Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 15:14 posted by ex παλη-της

    τους νέους εφόρους τους όρισαν τα δυομιση άτομα της λεγόμενης διοικούσας ή τα δεκαπεντέμιση τεμάχια της λεγόμενης γενικής συνέλευσης; Χμμμμ, δε μου φαίνεται και τόσο εντάξει τυπικά ο ορισμός αλλά ποιος ασχολείται στο φινάλε.Εκεί που έφτασαν τον Ηρακλή ασχολούνται μόνο αυτοί που ψηφίζουν τους εαυτούς τους.Αυτό που θα ήθελα όμως όσο τίποτα να δω είναι το πλάνο ανάπτυξης που κατατέθηκε και που κρίθηκε ικανοποιητικό. Ρε παιδια βγάλτε στη δημοσιότητα το πλάνο και τι στον κόσμο.Μήπως θα μπορούσαμε να μάθουμε τους στόχους για την επόμενη χρονιά και το μπάτζετ αλλά και πώς θα καλυφθεί; Δώστε μου πλάνο και ότι θέλετε.Χα, χα.Τελικά τους ηρακληδείς τους περνάτε για πολύ ουφο, δεν εξηγείται αλλιώς.Ομως οι χιλιάδες έχουν καταλάβει γι αυτό και κάποιοι μείνανε μόνοι να βολοδέρνουν νομίζοντας ότι κάτι κάνουν.Και θα το δείτε τόσο στις εγγραφές για τις ακαδημίες όσο και στα διαρκείας του γυναικέιου σύντομα.

  • Comment Link Κ. Τ. Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 13:41 posted by Κ. Τ.

    Δευτε τελευταιον ασπασμον. Το γλυκο εδεσε.

  • Comment Link Χαρης Μ. Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 11:50 posted by Χαρης Μ.

    Δε σας τα ειχα γραψει τα ονοματα πριν καμια εικοσαρια ημερες; Επεσα μεσα εκατο τοις εκατο εκτος απο τον εφορο των ακαδημιων των κοριτσιων. Στην ουσια δεν τους ορισε ο ΓΣ αλλα αυτοοριστηκαν. Τωρα λοιπον ειμαστε σιγουροι, δεν υπαρχει ελπιδα. Μα ειναι δυνατον να εχει πεσει τοσο χαμηλα ο Ηρακλης; Να μου το θυμηθειτε του χρονου θα χαρουμε ντου στο γυναικειο. Εχουμε να δουμε ομορφιες απιστευτες. Κλεινοντας μια ερωτηση. Αραγε οι νεοι εφοροι εχουν παιδια που χρηζουν προωθησης; Δεν ξερω, ρωταω. Παντως προσωπικα θα κρινω το εργο τους του χρονου τετοια εποχη. Ας μην ειμαι απαισιοδοξος. Αν και εχω κακο προαισθημα. Αντε βρε σιδεροκεφαλοι. Παντως για οσους πιστευουν οτι ο μεγας γκουρου τελειωσε, κανουν λαθος. Και δεν εννοω στον Ηρακλη. Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες....... Ασε που τωρα μπορει να εκδηλωσει πιο ελευθερα αυτα που πιστευει για καποιους. Γενικα , το μαγαζι εχεικλεισει απο καιρο, απλα κανει τις τελευταιες προσφορες.