1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-05-2013 19:48

«Γκολ και φύγαμε για τελικούς»!

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Εθνικής Εφήβων  απέναντι στην Αυστρία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να κερδίσουν τη Ρωσία για να προκριθούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

«Όπως είχε ακουστεί και παλιά, το μότο μας πλέον είναι ‘Γκολ και φύγαμε για τελικούς!’. Η Αυστρία είναι, μετά από εμάς και τους Ρώσους, η καλύτερη ομάδα και είναι σημαντικό το ότι καταφέραμε να την περιορίσουμε. Δείξαμε πίστη σ’ αυτό που είχαμε σχεδιάσει, ήμασταν συγκεντρωμένοι, ενώ κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ τον διαγώνιο τους που είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης. Εμείς είμαστε μια ομάδα που δεν κάνει εύκολά λάθη, παίζουμε καλά στο μπλοκ – άμυνα και έχουμε παίκτες οι οποίοι μέσα από τη συμμετοχή τους στη Volleyleague έχουν πλέον αρκετές εμπειρίες.

Η Ρωσία είναι η… Ρωσία και το όνομα και μόνο του αντιπάλου δείχνει τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η ζωή θέλει όραμα και το να πάρουμε αυτή τη νίκη είναι ένα όραμα για όλους μας. Μέχρι εδώ πήγαν όλα καλά, αλλά παρά τις δυσκολίες, παρόλο που παίζουμε στο σπίτι τους, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι μια ομάδα με πολύ καλά στοιχεία, δεμένη ως σύνολο, με ψηλά κορμιά, όπου ξεχωρίζει ο πασαδόρος κι ο διαγώνιος της που στέφθηκαν πριν από ένα μήνα περίπου πρωταθλητές Ευρώπης στους παίδες. Εμείς όμως φτάσαμε στο σημείο που θέλαμε και πλέον έχουμε μπροστά μας έναν τελικό.

Αυτό που ζούμε από την πρώτη μέρα στην Ανάπα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι πραγματικά συγκινητικό να ακούς απ’ αυτούς τους ανθρώπους να τραγουδούν τον Εθνικό μας ύμνο και να μας φωνάζουμε ‘είμαστε Έλληνες’. Νομίζω ότι και τα παιδιά αισθάνονται καλύτερα κι από την παρουσία αυτών των ανθρώπων καταλαβαίνουν τι είναι η πατρίδα, τι είναι ο νόστος, η ξενιτιά».
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.