Εκτυπώστε τη σελίδα
10-05-2019 16:50

Με άρωμα... Masters το πρώτο Open του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ

Άρωμα... Masters θα έχει το ειδικό τουρνουά Avant Garde Men's Cup. Οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας στους άνδρες θα δώσουν το παρών στην Καρδία Θεσσαλονίκης για να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο, στη πρώτη επίσημη διοργάνωση του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley. 

Συνολικά 14 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στη διοργάνωση, εκ των οποίων οι 6 βρίσκονται απευθείας στο κυρίως ταμπλό και οι υπόλοιπες 8 θα διεκδικήσουν τις δύο εναπομείναντες θέσεις μέσω των προκριματκών.

Ανάμεσα στα ζευγάρια που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην άμμο είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας το 2016 και το 2017, Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου, οι νικητές δύο τουρνουά Masters το 2018, Γιώργος Μιχελάκης, Βασίλης Μούχλιας και οι νικητές της Σκύρου πέρυσι το καλοκαίρι, Ραφαήλ Μπανιώτης, Γιώργος Τερζόγλου.

Την εξάδα των ομάδων που βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης συμπληρώνουν οι Αλέξης Μεσσάλας/Κώστας Στάικος, Παναγιώτης Ευγενίδης/Θεόφιλος Τσολάκος και Αλέξανδρος Κουρτίδης/Στέλιος Τζιουμάκας.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο (11/5) το πρωί με τους αγώνες των προκριματικών και θα συνεχιστεί με τα παιχνίδια στο κυρίως ταμπλό το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Το τουρνουά θα παρακολουθήσουν ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός κ. Τίε Σαντάνα, ο υπεύθυνος σχεδιασμού ανδρών κ. Στάθης Χανδρινός, καθώς και ο μάνατζερ των Εθνικών Ομάδων κ. Μανώλης Ρουμελιώτης.