Εκτυπώστε τη σελίδα
09-05-2013 19:10

Δεν πάνε Champions League Ολυμπιακός και Παμβοχαϊκός, «παράθυρο» για ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε στην ΕΟΠΕ την πρόθεσή του να μην δηλώσει συμμετοχή στο Champions League της νέας περιόδου καθώς μετά από οικονομική ανάλυση προέκυψε πως κάτι τέτοιο θα ήταν ασύμφορο για τον σύλλογο.

Τα έξοδα συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση ανέρχονται περίπου στις 80.000 ευρώ, ενώ τα έσοδα του συλλόγου από αυτή την συμμετοχή υπολογίζονται στις 20.000, όποτε όπως γίνεται αντιληπτό η συμμετοχή θα κοστίσει αρκετά στον σύλλογο. Έτσι οι νταμπλούχοι Ελλάδος προτίμησαν να δώσουν βάση στις εγχώριες διοργανώσεις και να στηρίξουν εκεί τον προγραμματισμό τους για την ερχόμενη σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι πλέον θα περιμένουν την απάντηση της CEV σχετικά με την χορήγηση wild card για το Challenge Cup 2013-14.

Δύσκολα τα πράγματα και στον Παμβοχαϊκό, καθώς η συμμετοχή στο Champions League μοιάζει αδύνατη αφού ως τώρα δεν έχει γίνει η συνάντηση του Νίκου Ζαλμά με τους ιθύνοντες του συλλόγου με σκοπό τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η μοναδική ομάδα που το ...σκέφτεται είναι ο ΠΑΟΚ, αν και το κόστος της συμμετοχής είναι μεγάλο, αλλά η σίγουρα η αίγλη της παρουσίας σε μια τέτοια διοργάνωση μετράει.

Σχετικά άρθρα

18 σχόλια

  • Comment Link Rtl Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 22:15 posted by Rtl

    Σηκωθητε και ξεκουμπιστητε.Κανατε τον ΟΣΦΠ, ομαδουλα μικρης επαρχιακης κωμοπολης.Καλα τα κονοματε για παρτη σας.Κουντουρη διωξε τους...

  • Comment Link Δημήτρης-Βόλεϊ-ΟΣΦΠ Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 13:08 posted by Δημήτρης-Βόλεϊ-ΟΣΦΠ

    Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ, μήπως να το ξανασκεφτούν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού; Ένας τόσο μεγάλος σύλλογος δεν πρέπει να απέχει από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης στο βόλεϊ!

  • Comment Link Αθανασης Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 20:59 posted by Αθανασης

    Φιλαρακι Γιάννη καλά τα λες απλά αυτά γίνονται σε άλλες χώρες κ όχι στην Ελλάδα ... Εδώ παίρνουν το 1/4 από τα λεφτά που πρέπει να ξοδέψει μια ομάδα στην Ευρώπη συν τις πληρωμές των παικτών , προπονητων κ ολου του team οπότε το μπατζετ ανεβαίνει παρά πολύ ... Νομίζεις ότι ο Ολυμπιακός , παμβοχαικος κ οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα δεν θέλει να παει Ευρώπη ; Μόνο εμείς οι φίλαθλοι θελουμε ; Κρίμα πάντως......

  • Comment Link Renti Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 20:53 posted by Renti

    Δηλαδη ειναι τοσο ΑχρΗστοι ,οι διοικουντες που δεν μπορουν να βρουν εσοδα, για μια τοσο μεγαλη ομαδα.Ο Ολυμπιακος δεν ειναι Βοχα,Αιγεινιο,Συρος,Κηφισια,Λαμια,Αλεξανδρουπολη(στις οποιες αξιζουν χιλιαδες μπραβο για αυτο που εχουν καταφερει με λιγους φιλαθλους και σε μικρες πολεις),ειναιΟλυμπιακος,των εκατομυριων φιλαθλων.Μιλατε λοιπον για καποια...χιλιαρικακια..ΝΤΡΟΠΗ. Εμεις οι μεροκαματιαροιδες και πληρωνουμε τοσα καθε χρονο για τον Ολυμπιακο μας.Μαλλον κατι αλλο ΒΡΩΜΑΕΙ...

  • Comment Link Γιάννης Κ. Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 19:49 posted by Γιάννης Κ.

    Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο που σχολιάζει την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία και την απαξίωση των κυπέλλων. Όσο γι' αυτούς που λένε ότι το παίζουμε πρόεδροι θα τους πω μερικά ονόματα ευρωπαϊκών ομάδων βόλεϊ που δεν διεκδικούν να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο παίζουν σε γεμάτα γήπεδα, έχουν χορηγούς, παίρνουν χρήματα από την τηλεόραση: Φριντριχσάφεν, Μαασέικ, Ροζελάρε, Κονστάντσα, Ντούπνιτσα.