1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2019 23:30

Μαναβή, Τσοπούλου: Μεγάλη τουρνέ στην Άπω Ανατολή

Με προορισμό την Άπω Ανατολή και την συμμετοχή τους σε μεγάλα τουρνουά, αναχώρησαν σήμερα Κυριακή (31/3) από τη Θεσσαλονίκη, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου.

Η Εθνική ομάδα beach volley θα λάβει μέρος σε τρία τουρνουά ενός αστεριού της FIVB σε Καμπότζη, Ταϊλάνδη και Μαλαισία στο περιθώριο του World Tour.

Η αρχή θα γίνει στην Καμπότζη και το Μπαταμπάνγκ το διάστημα 4-7 Απριλίου. Στη συνέχεια, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα ταξιδέψουν για την Ταϊλάνδη και το Σάτουν (8-11/4) και το τουρ θα ολοκληρωθεί στη Μαλαισία και στο Λανγκάουι (11-14/4).

Στη Καμπότζη και στη Μαλαισία Δήμητρα και Κωνσταντίνα θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους απευθείας από το κυρίως ταμπλό, ενώ στην ενδιάμεση στάση στη Ταϊλάνδη βρίσκονται στα προκριματικά.

Τους τελευταίους μήνες,Μαναβή και Τσοπούλου προετοιμάζονται σκληρά για την αρχή των φετινών τους υποχρεώσεων. Μετά το τετράστερο τουρνουά στη Χάγη στις αρχές Ιανουαρίου, ταξίδεψαν στο Βερολίνο και για μία εβδομάδα προετοιμάστηκαν με την Κιμ Μπέρενς, ενώ πριν λίγες εβδομάδες έκαναν προπονήσεις με ομάδα της Πολωνίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.