1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2019 14:46

Παναθηναϊκός: O 58ος Πανελλήνιος τίτλος στο βόλεϊ και το πρώτο πρωτάθλημα ανδρών μετά το 2006!

Η κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων από τον Παναθηναϊκό έχει την δική του ιστορία για τον αθηναϊκό σύλλογο.

Σύμφωνα με την λίστα όλων των πανελληνίων τίτλων του volleynews.gr είναι ο 58oς Πανελλήνιος τίτλος του Παναθηναϊκού στο ελληνικό βόλεϊ.

Είναι επίσης το πρώτο πρωτάθλημα που κατατακτά στο ανδρικό βόλεϊ μετά από 13 χρόνια και την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2006 στην Volley League. Είναι επίσης ο πρώτος τίτλος του ανδρικού μετά το κύπελλο Ελλάδας το 2010.

Στην κατηγορία εφήβων είναι ο πρώτος τίτλος μετά από 37χρόνια και ο τρίτος τίτλος στην ιστορία της κατηγορίας μετά το 1965 στον Πειραιά και το 1982 στα Τρίκαλα.

Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει 18 πρωταθλήματα Πανελλήνια - Α1 – Volley League ανδρών, 6 κύπελλα Ελλάδας, 1 Σούερ Καπ, 3 Πανελλήνια εφήβων, 23 πανελληνία πρωταθλήματα  – Α1 – Volley League γυναικών, 5 κύπελλα γυναικών και 2 πανελλήνια πρωταθλήματα νεανίδων.

Δεν έχει κατακτήσει Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, πανελλήνιο παίδων, πανελλήνιο παμπαίδων, πανελλήνιο κορασίδων και πανελλήνιο παγκορασίδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.