Εκτυπώστε τη σελίδα
07-03-2019 01:18

Οι Γερμανοί βάζουν πρωταθλητές στο 3χ3 του σνόου βόλεϊ

H Λένα Οβερλάντερ και ο Πολ Μπέκερ ήταν με τις ομάδες τους οι πρωταθλητές του 1ου πρωταθλήματος σνοου βόλεϊ που έγινε το 2018 στη Γερμανία. Μάλιστα ο Μπέκερ ήταν και φιναλίστ στο 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Αυστρία.

Το προσεχές σαββατοκύριακο στο Βίλινγκεν θα γίνει το 2ο πρωτάθλημα Γερμανίας όπου για πρώτη φορά - όπως και στο ελληνικό πρωτάθλημα που έγινε στο Μαίναλο - θα αγωνιστούν ομάδες 3χ3.

Τόσο η Λένα, όσο και ο Πολ μίλησαν για τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στο σνόου βόλεϊ αλλά και τη μεγάλη ανάπτυξη που έχει γνωρίσει το άθλημα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Οι ομάδες με τρεις παίκτες αλλάζουν εντελώς την φιλοσοφία του αθλήματος. Δίνουν μεγαλύτερη διάρκεια στους αγώνες. Οι ομάδες που θα κάνουν την διαφορά θα πρέπει να είναι και οι τρεις αθλητές πρωταγωνιστές και να ξέρουν καλά όλες τις θέσεις στο βόλεϊ. Το σνόου βόλεϊ κερδίζει συνεχώς φίλους και γίνεται όλο και πιο απαιτητικό. Το βλέπουμε και στα χιονοδρομικά κέντρα που όλο και περισσότεροι νέοι αλλά και έμπειροι αθλητές δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους», είπαν οι δύο Γερμανοί.