1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2019 14:49

Παρουσιάζουν Σαντάνα και τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ στην Ε.Ο.Ε.

Η Ε.Ο.ΠΕ. μαζί με την Ε.Ο.Ε. θα παρουσιάσουν την Πέμπτη 28/2 στο κτίριο της Ολυμπιακής Επιτροπής τις Εθνικές ομάδες Beach volley (Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη και Δήμητρα Μαναβή/Κωνσταντίνα Τσοπούλου), καθώς και τον Βραζιλιάνο Ομοσπονδιακό Τίε Σαντάνα και τους συνεργάτες του.

Η ανακοίνωση:

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε.Ο.Ε (Βικέλα Δημητρίου 52, Χαλάνδρι), με θέμα την παρουσίαση των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών του Beach Volley.

Η Ε.Ο.Ε και η Ε.Ο.ΠΕ. θα παρουσιάσουν τις Ολυμπιακές Ομάδες Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, τον ομοσπονδιακό προπονητή του Beach Volley Tie Santana και τους συνεργάτες του Θανάση Πανούσο, Κωνσταντίνο Στάικο και Φερνάντο Μπιλλήρη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.