Εκτυπώστε τη σελίδα
01-01-2019 15:17

Στην Ολλανδία για το τετράστερο τουρνουά της FIVB Βίκυ, Πένυ και Δήμητρα, Κωνσταντίνα

Για τη Χάγη αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης (1/1) οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ για να αγωνιστούν στο πρώτο τουρνουά για το 2019 που έχει μεγάλη σημασία για τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινούν ώστε να πετύχουν το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συγκεκριμένα, από την Αθήνα ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την πόλη της Ολλανδίας, Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη μαζί με τον Βραζιλιάνο τεχνικό διευθυντή Τίε Σαντάνα και τον συνεργάτη του Θανάση Πανούσο. Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου ταξίδεψαν μέσω Θεσσαλονίκης και στο πλευρό τους είναι η προπονήτριά τους, Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Οι ελληνικές ομάδες θα συμμετάσχουν στο τουρνουά 4 αστέρων της FIVB και θα ξεκινήσουν τη διαδρομή τους από τα προκριματικά στη διοργάνωση που φιλοξενείται για 9η φορά στην ιστορία του παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεί στην ολλανδική πόλη. Τον πρώτο τους αντίπαλο στα προκριματικά θα το μάθουν το βράδυ της Τρίτης (1/1) αλλά στα προκριματικά έχουν πάρει την 19η και 22η θέση αντίστοιχα κάτι που σημαίνει πως θα ξεκινήσουν με δύσκολους αντιπάλους.