Εκτυπώστε τη σελίδα
27-12-2018 19:06

Χωρίς Τζούριτς, Φιλίποφ, Πρωτοψάλτη η πρώτη της Εθνικής, τραυματίας και ο Τζιουμάκας

Με ομιλία του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προς τους διεθνείς ξεκίνησε σήμερα (27/12) στις 17.00 η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για τους δύο τελευταίους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Σουηδία και το Λουξεμβούργο.

Η ελληνική ομάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019 αλλά θέλει το αήττητο και την πρώτη θέση στον όμιλο ώστε να έχει καλή κλήρωση στους ομίλους.

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίασαν ο Δημήτρης Τζούριτς, ο Ντίμα Φιλίποφ και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης οι οποίοι νωρίτερα είχαν ειδοποιήσει τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και  τον μάνατζερ των εθνικών ομάδων.

Ο Φιλίποφ βρίσκεται στη Ρωσία και λόγω καθυστέρηση στην πτήση του θα ενσωματωθεί στην αποστολή απόψε το βράδυ, ενώ ο Δημήτρης Τζούριτς ενημέρωσε πως ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και πως θα βρίσκεται στην διάθεση της εθνικής ομάδας όταν θα βρίσκεται στην κατάλληλη φυσική κατάσταση. Ο Πρωτοψάλτης πήρε άδεια μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου λόγω αγώνα που έχει να δώσει με την Φριντρισχάφεν στην Γερμανία. Μάλιστα ο Βιτάλ Χέινεν (προπονητής της Φριντρισχάφεν) επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και ζήτησε την άδεια και την κατανόηση του

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος το πιθανότερο είναι πως σύντομα θα αντιμετωπίσει ζήτημα με τους διαγωνίους καθώς και ο Γιώργος Τζιουμάκας παρότι βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση είπε πως είναι τραυματίας λόγω τραβήγματος που τον έχει κρατήσει και εκτός προπονήσεων της ΑΕΚ.

Μία ώρα μετά την έναρξη της πρώτης συγκέντρωσης ο Ανδρεόπουλος συνεχίζει να μιλάει στους διεθνείς.