Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
28-04-2013 13:41

Άξιο τέκνο της Θεσσαλονίκης το βόλεϊ του Ηρακλή

Η Θεσσαλονίκη τίμησε τα παιδιά της, αθλητές και συλλόγους, που την δόξασαν και πρόσφεραν τα μέγιστα στη διάδοση του αθλητισμού, σε μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με οικοδεσπότες τα υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, και Πολιτισμού και Αθλητισμού, αλλά και χορηγό τον ΟΠΑΠ.


Εκεί βραβεύτηκαν αθλητές και παράγοντες που κατέκτησαν τίτλους με το βόλεϊ του Ηρακλή, ενώ όλος ο κόσμος της Θεσσαλονίκης συμφωνεί ότι ο γηραιός αποτελεί το πιο... άξιο τέκνο της φτωχομάνας σε ό,τι αφορά το βόλεϊ.  Πέρα από τους αθλητές τιμήθηκαν και οι δυο τελευταίοι προπονητές Αντρεϊ Κράβαρικ και Σωτήρης Δρίκος.

1 σχόλιο

  • Comment Link ex παλη-της Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 05:13 posted by ex παλη-της

    γιατί δεν τίμησαν και τον Τσιργογιάννη και τον Μπερμπέρογλου; Μεγάλη αδικία.Δικαιούνται τον τίτλο των μεγαλύτερων παραγόντων της χρονιάς αφού κατάφεραν μεσα σε λίγους μηνες να πάρουν μια ομάδα που πήρε κύπελο και πρωτάθλημα να τη φέρουν στη δέκατη θέση και να παίζει πλει αουτ.Επίσης καταφεραν να διώξουν όλους τους γνήσιους ηρακληδείς που ήταν δίπλα στην ομάδα και την έφεραν στην κορυφή πέρυσι. Επίσης κατάφεραν να απομονώσουν τον Ηρακλή και να πηγαίνουν στο γήπεδο από 100 έως 300 νοματαίοι. Αν δεν είναι αυτά επιτεύγματα τότε τι είναι;Τέλος τα συγχαρητήριά μου και στους άλλους της Πανελλήνιας Λέσχης είτε αυτούς τους 4-5 που έχουν μείνει είτε τους άλλους που έχουν ήδη παραιτηθεί και έχουν ρίξει μαύρη πέτρα. Τους αξίζει μερίδιο της επιτυχίας κι αυτούς.Μπράβο ρε παιδιά τα καταφέρατε. Αραγε έχει και πιο χαμηλά; Βγείτε να μας πείτε το όραμά σας για το μέλλον , αφού βέβαια γίνετε επίσημη διοίκηση πρώτα στο ΓΣ.Αλλιώς μη λέτε τίποτα ,δεν έχει καμία αξία.