Εκτυπώστε τη σελίδα
02-10-2018 17:56

Το 2ο τουρνουά Beach City League στην Ανάβυσσο

Το 2ο τουρνουά για τη Beach City League, τη σειρά του Anima Beach Academy by Beligratis και του Team One, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο Anima Club στην Ανάβυσσο.
Η σειρά θα ολοκληρωθεί τον Μάιο με πολλά και πλούσια δώρα να περιμένουν τους 3 πρώτους άνδρες και τις 3 πρώτες γυναίκες της τελικής κατάταξης. Ανάμεσα στα μεγάλα βραβεία της σειράς είναι διαμονή σε αρχοντικό σπίτι στον Άγιο Ρωμανό της ΤΗΝΟΥ, διαμονή στα πολύ όμορφα και παραδοσιακά δωμάτια του DORA’S STUDIOS & APARTMENTS στον Μέγα Γιαλό στην πανέμορφη Σύρο, ρολόγια U.S POLO ASSN από τo TIMEONLINE.GR της εταιρίας ΜΠΕΛΣΗ Ο.Ε. και πολλά άλλα που θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Υποστηρικτές της Beach City League είναι το σαλόνι ομορφιάς BEAUTY LOFT BY MARY O’ που προσφέρει μακιγιάζ “glam look” προσαρμοσμένο στα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου, δίνοντας την λάμψη που του αξίζει για όποια έξοδο, η εταιρία χειροποίητων αναψυκτικών που παράγονται από φρέσκα φρούτα χωρίς να περιέχουν συντηρητικά ή ζάχαρη όπως ακριβώς θα το φτιάχναμε στο σπίτι μας B-FRESH, η εταιρεία αθλητικών ειδών SPOR_TECH, το κέντρο ενδυνάμωσης σώματος αποκλειστικά με παλμό FITNESSVIBE, το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας PHYSIOHALL στην Αθήνα, η εταιρία ένδυσης στην Ανάβυσσο STAMPA BY ANASTASIA, η εταιρία που συνθέτει ένα πρωτοποριακό iconic ποδοσφαιρικό στυλ σε ένδυση-υπόδηση-εξοπλισμό UMBRO, το εστιατόριο με ελληνική μοντέρνα κουζίνα στην Ν.Ερυθραία ZAATAR, το φαρμακείο SMILE PHARMACY στην Άνω Γλυφάδα, η εταιρία με προϊόντα διατροφής και όχι μόνο HERBALIFE, οι αμπελώνες ΠΛΟΥΣΣΟΥ, η εταιρία με ηλεκτρονικά gadgets PANOS DATSOLIS FACILITIES, το café-bar-restaurant EL RAVAL στο Κολωνάκι, το κέντρο αισθητικής Tormalina's Beauty στο Π.Φάληρο, το e-shop με κάθε είδους ημερολόγια-planners-notebooks-σημειωματάρια ΑΝΤΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥ, η εταιρία προϊόντων που περιέχουν αγνό τζελ αλόης ALOE GARDEN, το beach club της Κω AGIOS FOKAS και το κέντρο ελέγχου διατροφής στον Ν. Κόσμο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΙΝΟΣ.

Τα τουρνουά της σειράς αφορούν τις κατηγορίες γυναικών-ανδρών-μεικτού και οι αγώνες διεξάγονται με το σύστημα των ομίλων ή ταμπλό διπλού αποκλεισμού, στα 2 νικηφόρα σετ στους 15 πόντους και tie-break στους 11. Η βαθμολογία είναι ατομική και αθροιστική (από όλες τις κατηγορίες και τα τουρνουά). Κάθε φορά που ένας συμμετέχοντας αγωνίζεται σε δύο κατηγορίες σε τουρνουά θα παίρνει bonus 20 βαθμούς!!

Το 2ο τουρνουά της Beach City League θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο και οι ώρες των τεχνικών συσκέψεων είναι:

Κυριακή 7/10

10:00 πμ γυναικών open
10:30 πμ ανδρών open
15:30 μμ μεικτό open free rules

Πολλά και πλούσια τα δώρα, πολλοί οι νικητές, ο καιρός ιδανικός, ευχάριστη διάθεση, καλή παρέα και δυνατά παιχνίδια… Σας περιμένουμε!!

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6944385031 & 6974453287.