Εκτυπώστε τη σελίδα
10-07-2018 10:20

Καραντάσιου: «Ευχαριστημένη από το επίπεδο του Junior Open»

Με θέα την επιβλητική γέφυρα Αντιρρίου και μπροστά στα καταγάλανα νερά στην παραλία Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα, έπεσε η αυλαία του τρίτου τουρνουά Junior Open του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley.

Η υπεύθυνη τη διοργάνωσης, Βάσω Καραντάσιου παρακολούθησε το νέο αίμα της άμμου να προσφέρει όμορφο θέαμα στις άρτιες εγκαταστάσεις του Beach Life X και δήλωσε αισιόδοξη για το μέλλον του αθλήματος.

«Η διοργάνωση και το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ καλό και είμαι ευχαριστημένη από αυτά που είδα. Είχαμε ετοιμαστεί για οτιδήποτε προκύψει, υπήρχε εξαιρετική ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι που είχε προβλέψει τα πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω την γιατρό μας,

Πέρσα Κουτσόγιαννου για την άριστη αντιμετώπισή αρκετών περιστατικών, όπως επίσης και το προσωπικό του Beach Life X. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την διοργάνωση και είμαι σίγουρη ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα» δήλωσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βάσω Καραντάσιου. 

Η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με την λήξη των αγώνων απένειμε τιμητική πλακέτα στην Βάσω Καραντάσιου για την μεγάλη προσφορά της στο beach volley. Την απονομή έκανε ο Α' αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος.