1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2018 00:49

Στίγγας, Εφραιμίδης, Τζιουμάκας στο North των Νέων Επιβατών

Πέντε δυνατές ομάδες από τη Βουλγαρία, ο κυπελλούχος Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ Κάσσανδρος Στίγγας με συμπαίκτη τον Θεόφιλο Τσολάκο, ο πρωταθλητής Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ Δημήτρης Νιώπας με συμπαίκτη τον  παλιό πρωταθλητή του μπιτς βόλεϊ Μάνο Δημητριάδη είναι μόνο μερικές από τις πολύ δυνατές ομάδες που θα αγωνιστούν στο 1ο τουρνουά North στην παραλία των Νέων Επιβατών το προσεχές σαββατοκύριακο.

Μάλιστα η παρουσία πέντε δυνατών ομάδων από την Βουλγαρία δίνουν διεθνή χαρακτήρα στο κορυφαίο τουρνουά.

Ξεχωρίζει ακόμα η ομάδα των Μπανιώτη, Τερζόγλου που κατέκτησε την πρώτη θέση στο 2ο τουρνουά κατηγορίας Μάστερς που έγινε στη Σκύρο αλλά και άλλες δυνατές ομάδες με αθλητές που αγωνίζονται σε ομάδες της Volley League.

Πρόκειται για την ομάδα των Νικήτα Εφραιμίδη, Κώστα Μπατζιλή, του Δημήτρη Εφραιμίδη με συμπαίκτη τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη και η ομάδα του Στέλιου Τζιουμάκα με συμπαίκτη τον Στέλιο Κουρτίδη.

Το ταμπλό έκλεισε σήμερα το μεσημέρι (20/6) και η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των κορυφαίων του πρώτου τουρνουά έχει ξεκινήσει.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.