1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2018 18:52

Beach volley παντός καιρού στη Σκύρο

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και την Σκύρο με ισχυρή βροχόπτωση και κεραυνόπτωση. Τα νερά προκάλεσαν ζημιές στο δεύτερο γήπεδο του τουρνουά Masters. 

Η κακοκαιρία μπορεί να αιφνιδίασε ακόμα και τους ντόπιους αλλά όχι και τους διοργανωτές του τουρνουά Masters καθώς σε συνεργασία και με τις υπηρεσίες του Δήμου είχαν ενημερωθεί εγκαίρως από τα δελτία της ΕΜΥ και είχαν προετοιμαστεί. Μάλιστα, ο δήμαρχος Μίλτος Χατζηγιαννάκης συντόνιζε προσωπικά όλες τις ενέργειες όχι μόνο για την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου και της αθλητικής εγκατάστασης αλλά και για όλη την επικράτεια της νήσου.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή μέχρι να κοπάσει η κεραυνόπτωση και να υπάρχει ασφάλεια στους αθλητές, τους διαιτητές, του θεατές και τους διοργανωτές, οι αγώνες ξεκίνησαν κανονικά. Μάλιστα οι διαιτητές και τα ball boys προμηθεύτηκαν και αδιάβροχα. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ αποκαταστάθηκαν οι αγωνιστικοί χώροι σε όλα τα γήπεδα των αγώνων.

 

ball boy adiavroxo

 

ref adiavroxo

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.