Εκτυπώστε τη σελίδα
13-06-2018 12:24

Γεωργαντά, Καπόλου: Οι νύφες της Αριστοτέλους πάνε Σκύρο!

Aπό τα σκαλιά της εκκλησίας απευθείας στην άμμο της Αριστοτέλους. Πριν καν προλάβουν να αλλάξουν οικογενειακή κατάσταση, η Κατερίνα Καπόλου (παντρεύτηκε 19 Μαίου) και η Ελεάνα Γεωργαντά (παντρεύτηκε 2 Ιουνίου) άφησαν τους …συζύγους τους και κάρφωσαν …τελικό στην άμμο της Αριστοτέλους στο πρώτο Master του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Για γαμήλιο ταξίδι ούτε λόγος βέβαια…

«Το έχουμε προγραμματίσει για τον Αύγουστο. Θα είναι το πρώτο γαμήλιο ταξίδι που θα πάνε δύο ζευγάρια μαζί. Δεν χωρίζει η ομάδα ούτε στο γαμήλιο ταξίδι. Ευτυχώς οι σύζυγοί μας έχουν κατανόηση και υπομονή.

Μας υποστηρίζουν χορηγικά και όχι μόνο» λέει η Ελεάνα που μαζί με την Κατερίνα προπονείται στις εγκαταστάσεις του συζύγου της Κώστα Ταμπουρατζή. Με εξαίρεση την περσινή χρονιά, Κατερίνα και Ελεάνα βαδίζουν μαζί την τελευταία τετραετία στην άμμο.

Στην Αριστοτέλους έπαιξαν ένα από τα καλύτερα τουρνουά της καριέρας τους αφού έφθασαν μια ανάσα από το πρώτο σκαλί του βάθρου. «Πραγματικά περάσαμε υπέροχα. Η Αριστοτέλους είναι τρελό hot spot για το άθλημα και μακάρι να γίνεται κάθε χρόνο. Θέλαμε σαν …τρελές να έρθουμε να παίξουμε και απολαύσαμε κάθε λεπτό του

Όπως είδατε το επίπεδο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες ήταν πιο υψηλό από κάθε άλλη χρονιά. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία και ελπίζουμε στη Σκύρο, στον επόμενο σταθμό του πρωταθλήματος, να καταφέρουμε να φτάσουμε ακόνη πιο ψηλά» τονίζει η Κατερίνα.

Στα μαγιό της χαμογελαστής ομάδας φιγουράρουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις (ibeach, bagi.gr) καθώς και το «Golden life spa» αλλά και το «Γυάλινο γοβάκι» από τη Σκύρο.