1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2018 11:36

Γ. Καραμπέτσος: «Η Αριστοτέλους φάρος και πυξίδα για το μέλλον»

Αρκετά ικανοποιημένος από την ποιότητα και το επίπεδο του 1ου Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος που φιλοξενήθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Αναλυτικότερα η δήλωση του προέδρου της ΕΟΠΕ:

«Η ολοκλήρωση του τουρνουά στην πλατεία Αριστοτέλους ανέβασε τον πήχη των απαιτήσεων και των προσδοκιών μας σε υψηλά επίπεδα. Αυτό που ζήσαμε όλοι μας από την Πέμπτη και μετά, αρχικά στη Μίκρα και έπειτα στην εμβληματική πλατεία της Θεσσαλονίκης, ήταν κάτι μοναδικό.

Για το άθλημα θα αποτελέσει φάρο και πυξίδα για το μέλλον. Ο κόσμος, αγκάλιασε καθημερινά τη διοργάνωση, γεμίζοντας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών τις εξέδρες στην Αριστοτέλους, αποθεώνοντας τους πρωταγωνιστές του αθλήματος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Α.Ε.Ν. Αγίας Τριάδος για την συνεισφορά τους στην διοργάνωση του Thessaloniki Masters 2018 καθώς και τους χορηγούς που την στήριξαν.

Επίσης ευχαριστούμε την τηλεόραση της ΕΡΤ3 που μετέφερε το άθλημα στα σπίτια όλων, με ζωντανή μετάδοση των τελικών, όπως και επίσης όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια της Ομοσπονδίας προβάλλοντας τη διοργάνωση.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους αφανείς ήρωες της διοργάνωσης, που δεν είναι άλλοι από τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας. Για μια ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να στηθεί στην καρδιά της Θεσσαλονίκης μια μοναδική εγκατάσταση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.