1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2018 23:28

All star game σε γεμάτες εξέδρες με άμυνες και ...τραγούδι (video)

Ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης «σκούπιζε» όλο το γήπεδο, η Ειρήνη Κοκκινάκη έκλεβε για μια ακόμη φορά την δόξα της ...Φουρέιρα και οι διεθνείς Τερζής, Σμαραγδής και Οικονομίδου μετέφεραν τις βολεϊκές τους ...γνώσεις από τη σάλα στην άμμο.

Όλα τα είχε το All Star Game που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Αριστοτέλους κατά την διάρκεια του πρώτου τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley. 

Μπροστά σε γεμάτες εξέδρες, οι All Star παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διασκεδάζοντας για μια ώρα το κοινό. «Δεν θα ξανασυμμετάσχω σε All Star Game αν είναι να μας κλέβει την παράσταση ο Γιώργος Μαυρίδης και η Ειρήνη Κοκκινάκη.

Ο ένας "σκούπισε" όλο το γήπεδο και η άλλη "έκλεψε" την δόξα ακόμα και της Φουρέιρα» σχολίασε με νόημα, θέλοντας να πειράξει τους αντιπάλους του, ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής, εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα.

Η ομάδα του ΟΠΑΠ, Μπατζιλής, Σκαρλατίδης είχαν την βοήθεια της Μαρίας Οικονομίδου, ενώ στην απέναντι πλευρά ήταν ο κεντρικός μπλοκέρ του Ηρακλή Νίκος Σμαραγδής,ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής και ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης.

Σε κάποια στιγμή του αγώνα «αντάμωσαν» στην άμμο η Μαρία Οικονομίδου της ΑΕΚ με την Ειρήνη Κοκκινάκη του Ολυμπιακού, ενώ στον πάγκο ο προπονητής - τεχνικός σύμβουλος των Εθνικών ομάδων, Μανώλης Ρουμελιώτης, κράτησε για λόγους που μόνο εκείνος ...ξέρει, τον διεθνή διαγώνιο Γιώργο Τζιουμάκα, την παλιά δόξα του αθλήματος Μαρία Τσιαρτσιάνη και τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη. Και οι τρεις πάντως ήταν χαρούμενοι που ο κόουτς τους κράτησε στον ...πάγ(κ)ο.

«Είχαμε την ευκαιρία να συναγωνιστούμε παίκτες του διαμετρήματος του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος μας εντυπωσίασε με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι θα είναι η μελλοντική μεταγραφή που θα κλέψει την παράσταση» δήλωσε μετά τη λήξη του All Star Game ο Νίκος Σμαραγδής.

«Ζήλεψα την φωνή της Κοκκινάκη και τις άμυνες του Μαυρίδη. Ήμουν λίγο ντεφορμέ αλλά ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι που θα με καλέσετε να είμαι καλύτερη» πρόσθεσε η Μαρία Οικονομίδου.

«Αν και μπήκα στο ματς στα ...τελευταία λεπτά, είδατε ότι λέρωσα το σορτσάκι μου. Χάρηκα επίσης... την κόντρα με τον Θάνο Τερζή» τόνισε από την πλευρά της η Ειρήνη Κοκκινάκη. To All Star Game της Αριστοτέλους πέρασε στην ιστορία με τους πρωταγωνιστές του να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά.

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.